Follow Us @soratemplates

Sunday, 27 November 2016

Tempahan Edit Blog: Kak Farahana

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai korang. Hari ni aku nak review berjemaaah beberapa blog yang telah aku siapkan.


Pemilik blog ni namanya Kak Farahana. Masa mula-mula beliau nakkan warna purple, tapi akhirnya beliau pilih warna biru. Theme ni inspired daripada Blog Kak Irine Nadia. Dalam menyiapkan tempahan blog orang ni memang ramai gila suruh buat theme mcm blog Kak Irine. Jawapan aku memang aku takkan buat sebijik mcm dia. Jadikan inspirasi boleh. Copy bulat-bulat tak boleh.


Maka dapatlah hasil sepertimana di bawah. Alhamdulillah. Kak Farahana setuju dan suka dengan theme yang ni :) Thank you so much sudi tempah dengan saya kak!


Review kali ni rasa lain macam sikit sebab kebiasaannya pada akhir review tempahan edit blog aku akan letak link utk korang baca lebih lanjut mengenai tempahan edit blog kalau-kalau korang nak tempah. Tapi kali ni aku tak letak link pun sebab tempahan sudah pun ditutup. Hahahahaa. Maaf yaa. Dan aku serious nak mintak maaf sangat-sangat sebab lately aku byk tolak permintaan orang untuk editkan blog mereka. Malahan ada yang cakap, 'takkan rrai tak boleh tolong akak?' Alaaaa. Serius memang tak boleh kak. Kalau ambik nanti saya bukan ada masa nak siapkan. Sebelum ni saya free. Maka saya boleh laa ambik tempahan. Lepasni sy busy sikit. So memang tak dapat nak siapkan. Rasanya takde sapa nak kan kalau tempahan edit blog korang aku ambik tempoh berminggu-minggu atau melebihi bulan-bulan untuk siapkan tempahan korang. Korang nak ke? Mesti taknak kan. Kalau nak, boleh je. Tapi nanti kompem suruh refund balik duit sebab tak sanggup tunggu. Hahahaa

Sampai sini sahaja. Doakan urusan aku dipermudahkan okay! Tataa korang!




3 comments:

  1. raminya minat kaler blue mcm ni

    ReplyDelete
  2. <3 Rrai the best :) Good luck rrai in your future undertakings.

    ReplyDelete
  3. Owh.. dah mula busy ye Rai..
    All the best tau..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.