ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Tempahan Edit Blog: Kak Farah Shahidah

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Tempahan kali ni adalah daripada Kak Farah Shahidah. Beliau nak template yang menggunakan kombinasi warna ungu secara keseluruhannya. Aku tambahkan sedikit bunga supaya tak nampak terlalu simple. Hehee. Ok ke tak ok?



Terima kasih sudi tempah edit blog dgn sy. Untuk maklumat lanjut mengenai tempahan edit blog boleh baca kat SINI

Bermula 20/11/2016 aku akan tutup tempahan edit blog. So kalau nak buat tempahan boleh buat sekarang okay sayang sayang sekalian. Tataa!

3 comments:

  1. Suka tgok header bunga2 yg Rrai buat. cantik sgt.

    psttt amboi sayang sayang sekalian tu familiar sgt bunyinya :P tapi dimana yaaaa. hehe

    ReplyDelete
  2. Alhmdulilah rezeki... moga sentiasa dimurahkn rezeki

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...