Tempahan Edit Blog: Faiqah Dahiyah

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Siap tempahan edit blog daripada Faiqah ni. Hehee. Faiqah adalah salah seorang yang kena tunggu lama sebab giliran dia lambat lagi. Takde laa lama sangat-sangat sampai berbulan. Ada beberapa orang turn aku kena siapkan sebelum Faiqah ni. Seriously aku sangat-sangat berterima kasih kat mereka-mereka yang boleh sabar bila terpaksa tunggu giliran mereka ni. Korang memang the best! Aku bersyukur sangat customer yang buat tempahan edit blog kebanyakannya macam ni. Penyabar dan baik belaka.




Senang berurusan dengan Faiqah ni. Tak cerewet orangnya. Dia nakkan kombinasi warna hijau dan pink lembut. Maka dapatlah hasil yang sedemikian. Hehee. Selamat berblogging Faiqah !

Bermula 20/11/2016 aku akan tutup tempahan edit blog. So kalau nak buat tempahan boleh buat sekarang okay sayang sayang sekalian. Tataa!

1 comment:

  1. comelnya pink2..suke tgk konsep bunga y rai buat.. sweet sgt

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.