Thursday, 24 November 2016

TEMPAHAN EDIT BLOG DITUTUP


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai. Hari ni secara rasminya aku nak maklumkan bahawa tempahan edit blog telah ditutup. Tak tahu bila akan open semula. Ada beberapa blogger yang ada bagitahu nak tempah, tapi hilang begitu sahaja tanpa membuat bayaran. Aku kalau orang wasap ckp pasal nak edit blog aku masukkan nama dia dalam list lepas dia payment je. Payment lambat, lambatlah turn kau. Yang cakap kosong lagi lah, aku mmg tak akan wasap semula, sebab bagi aku kalau dia tak buat bayaran maknanya dia tak berminat. Mungkin juga dia dah buat tempahan kat orang lain. Aku tak marah pun. Hehee

Kali ni Allah duga dengan datangnya tempahan edit blog berdesup-desup di saat aku sangat-sangat busy gilosss. Kenapa aku kata Allah duga? Sebab kalau aku ni tamak haloba mesti aku accept je semua duit korang tu tanpa memikirkan yang aku boleh siapkan ke tak. Tapi aku hold dulu yelah sepuluh tempahan edit blog sekali masuk dalam list. Ko rasa? Tak ke gelabah ayam aku nak siapkan sebelum bulan 12. Hahahahaaa. But somehow Iolss berjaya juga siapkan kesemua tempahan edit blog tu. Ada beberapa orang yang aku terpaksa tolak, aku memang taknak dah terima. Maaf yaa korang. Dalam seminggu ni aku nak siapkan semua entry-entry review je. Tempahan edit blog pon aku banyak tak review. Tengoklah kalau sempat aku review.

Bagi sesiapa yang tercari-cari blogger yang mengambil dan membuat tempahan edit blog dengan harga yang super duper murah, korang boleh tempah kat Blogger Fhatin Amelia. Sebarang tempahan boleh dibuat ke fhatinamelia@gmail.com/fhatinameliamusa@gmail.com. Whatsapp pun boleh 0189830500. Ni blog dia: KLIK SINI

Terima kasih sangat-sangat kepada semua yang mempercayai saya untuk membuat template blog anda. Thanks a lot! Doakan saya semakin dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan yaa.  In Shaa Allah ada rezeki saya ambik semula tempahan edit blog. Tataaa!




8 comments:

  1. Alhmdulilah rezeki.. Do the Best rai

    ReplyDelete
  2. Tak apa..cara Rrai ni betul..daripada terima tapi tidak buat sepenuh hati..lebih baik stop dulu..nanti on semula dan fokus mengedit..kan..Rrai happy..customer pun enjoy tengok hasilnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak. Hehee. Alhamdulillah. Customer happy kite pun happy hahaha

      Delete
  3. haha terharunya itew 😅😅 rajin promote , thanks rrai cantik ! moga dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.