ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Tempahan Edit Blog: Ain

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Here another tempahan yang telah berjaya saya siapkan. Hehehe. Pemilik blog namanya Ain. I dont have her link blog so I just wanna review the template that I did.


Theme kali ni mcm more to bunga2 vintage gittew. Background mcm background ala-ala kayu. Tapi warna putih yang seakan-akan grey. Then aku tambah bunga. Biasalah. Sekarang ni tema bunga-bunga macam famous pulekk Iolss rasa. Hahahaa. 


Terima kasih Ain :D Sorry takde link blog dia pulak. Hehe


5 comments:

  1. Memang talented lah. Nanti sy recommend kat kawan2

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nk tempah design blog boleh

    ReplyDelete
  3. okay yang ini,bunga atas tu lawa sangat.. kita pun gatal tangan nak suruh org edit blog letak bunga2 macam ni,bagi seri sikit blog,tapi tak mahu la,kita dah la jenis tak tetap pendirian,kejap2 nak tukar,hahaha

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...