Tuesday, 1 November 2016

Tempahan Edit Blog: Adilla

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Dapat lagi rezeki blog dengan tempahan edit blog ni. Hehehee. Terima kasih Adilla sbb sudi tempah edit blog dekat saya yang tak seberapa ni. Kali ni warna yang digunakan adalah pink dan hijau lembut. Dan Adilla nak warna font di header tu kuning mustard. Maka dapatlah hasilnya begini. Hehee.




Terima kasih sudi tempah dengan saya! Semoga Allah murahkan rezeki awak semua. Kalau ada yang berminat untuk tempah atau mengetahui maklumat lanjut tentang edit blog ni, boleh baca di SINI


5 comments:

  1. Alhmdulilah rzeki. Miga sntiasa dimurahkn rezeki..

    ReplyDelete
  2. SubhanAllah lama akk tak singgah...blog Rrai pun dah berubah wajah ya...cantik..seperti biasa air tangan awak cantik dan kemas..untuk blog sendiri mahupun tempahan rakan blogger..

    ReplyDelete
  3. Hasil tangan Rrai tak pernah mengecewakan, thumbs up!

    ReplyDelete
  4. Nak tempah blog dengan awk Rhai..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.