Friday, 18 November 2016

PENGUMUMAN PENTING GIVEAWAY: TARIKH UMUM PEMENANG DITANGGUHKAN


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai korang! Aku ada berita penting yang aku ingin sampaikan kepada kesemua peserta-peserta yang dah join giveaway yang aku ada anjurkan dulu. Yang mana seperti yang dijanjikan, tarikh umum pemenang adalah pada hari esok iaitu 19 NOVEMBER 2016. TAPI, dukacita nak dimaklumkan bahawasanya tarikh umum pemenang terpaksa ditunda kepada 20 NOVEMBER 2016. Sorry okay. Maaf sangat-sangat. In Shaa Allah 20hb ni aku publish senarai pemenang. Doa-doa lah korang terpilih okay hehehe. Aku dah cuba tau shade dough ni! Nanti aku buat review. Sumpah matte sgt and best sgt! Jadi........... siapakah bakal-bakal pemenang yang akan melawa dengan shade dough ni? Haaaa... Nantikan! 





5 comments:

  1. omg suspen nya! Hahaha, takpa Rrai, take your time. Tahniah in advance pada para pemenang.

    ReplyDelete
  2. huishhhh semakin mendeborkan hihii.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.