Sunday, 20 November 2016

PENGUMUMAN PEMENANG: GIVEAWAY SHADE DOUGH HANIS ZALIKHA


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai korang! Hari ni tibalah hari yang dinanti-nantikan oleh para peserta yang mana kita nak umumkan senarai pemenang bagi Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha. Jumlah pemenang yang dicari adalah lima orang. Kelima-lima pemenang ini akan menerima 1pcs shade dough by Hanis Zalikha yang setiap 1pcs adalah berharga RM55. Ada berita gembira kepada pemenang pertama, anda akan dapat satu lagi hadiah iaitu #HairulHanisParfum. Korang boleh usha entry tentang perfume tu kat SINI. Perfume tu akan dapat random ya. Tak boleh pilih bau.

So pemenangnya adalah............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Tahniah kepada semua pemenang. Terima kasih aku ucapkan kepada semua peserta yang sudi join dan support giveaway kali ini. Serius thanks sangat-sangat. In Shaa Allah akan datang aku akan buat lagi giveaway. Doakan aku dimurahkan rezeki so nanti boleh la aku kasi korang hadiah best best. Heheheee.

Perhatian kepada semua pemenang, sila hantarkan maklumat untuk penghantaran seperti nama, alamat dan nombor telefon korang di 011-26326826. Whatsapp tau. Sila perkenalkan diri dan beritahu bahawa korang adalah pemenang giveaway shade dough ni. Beritahu korang pemenang nombor berapa dan sertakan sekali LINK PENYERTAAN KORANG! Ingat tau! Itu adalah nombor telefon my cousin, selaku sponsor giveaway ini. Jadi tolong sangat2 whatsapp dengan budi bahasa yang baik okay.

Sepertimana yang diberitahu dalam entry giveaway dan sebagai syarat penyertaan, pemenang kena buat review dan post gamba di ig bersama-sama dgn shade dough ni, kalau ada antara kelima pemenang ni yang tak boleh nak bagi komitmen, mean tak boleh nak review dan taknak post gambar, bagitau awal-awal, sebab kalau korang bersetuju untuk terima hadiah, maknanya korang dah setuju untuk buat review dan post gambar pakai shade dough. Kalau taknak review, hadiah kita kasi orang lain. Okay? Sebab dah bagitau awal-awal kat syarat nombor 11, pemenang kena review and post gambar di instagram.

Here’s what you have to do:

1. Blog
  • Buat review tentang shade dough ini di dalam blog.
  • Sertakan gambar anda memakai shade dough ini dan gambar shade dough yang anda terima.
  • Sila nyatakan bahawa shade dough ini anda terima dari ig shop @loveaa.my_ dan juga sila nyatakan bahawa sekiranya ada pengunjung blog anda yang berminat untuk beli atau ada sebarang pertanyaan berkenaan shade dough ini mereka boleh hubungi 013-264 7912. Sila letakkan sekali link instagram @loveaa.my_ iaitu https://www.instagram.com/loveaa.my_/
  • Review hendaklah tidak terlalu pendek.

2. Instagram
  • Upload gambar anda memakai shade dough ini sambil memegang shade dough by Hanis Zalikha.
  • Gambar tersebut hendaklah tag kepada instagram @loveaa.my_ dan juga mention ig @loveaa.my_ di dalam caption anda.
PERHATIAN: Review di blog dan instagram hendaklah dibuat dalam masa seminggu selepas produk diterima. Kerjasama daripada anda amatlah saya hargai. Terima kasih dan tahniah..

Itu sahaja. Sekali lagi aku ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi join giveaway ini. Aku doakan kalian dimurahkan rezeki dan sentiasa dipermudahkan segala urusan. Tataaa!




PENTING: PEMENANG DIKEHENDAKI UNTUK BAGI MAKLUMAT PENGHANTARAN UNTUK TUJUAN POS SEBELUM HARI KHAMIS [24/11/2016] JAM 12 TENGAHARI. SELEPAS ITU, KAMI AKAN MENCARI PEMENANG BARU DAN MESEJ ANDA YANG LAMBAT ITU TIDAK AKAN DILAYAN.




14 comments:

  1. Tahniah pemenang. Jom singgah join giveaway nih pulakk

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Taaahniaaah kepada semua pemenang ^^

    ReplyDelete
  3. tahniah semua pemenang.. korang mmg ohsemmmmnessss!!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, thank you Rrai & penaja, and semua yg wish.

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah, thanks Rrai dan penganjur. Congrats untuk yang lain jugak 😊

    ReplyDelete
  6. tahniahhh para pemenang .. nampaknya kena beli sendiri la shade dough ni TT

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang :D

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada pemenang yang lain....
    Alhamdulillah...
    Nanti sis whatsapp ya...
    Terima kasih...

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.