Friday, 4 November 2016

PAID EVENT GRAND LAUNCHING [Untuk Travel Blogger]


Calling for 30 TRAVEL BLOGGER ! Siapa rasa dia blogger dan suka travel, boleh komen beserta details anda.

Payment RM500
Task : 1 x blogspot , Min 4x Social Media
Date : 24 November 2016
Time : to be confirm
Tempat : Area KL ( tbc)


[DETAILS NEEDED]

Nama :
Blog :
Pageview Blog :
Instagram link :
Instagram follower :
Contact no :
Email :

Siapa yang terpilih nanti saya akan masukkan dalam group whatsapp . Thank you
______________________________________________________________

Haaa. Siapa blogger kaki travel dan boleh beri komitmen, ni iolss share kan job untuk uolss. Ada payment [RM 500]. Kalau berminat boleh komen kat status Kak Uzu. Dia nak cari 30 Blogger. Aku kongsikan je. Aku tak submit details pun huhuuuu. Sebab aku bukanlah blogger yang kaki travel ni. Dan aku tak boleh nak bagi komitmen bila kena travel2 ni. Dalam blog aku pun takde lagi post post travel. Maybe one day kot aku p travel travel ni bila duit dah berkepok. Hahahaha. Ni link FB Kak Uzu: SINI

Good Luck !



6 comments:

  1. Wahhh ,,x boleh nak bagi commitment jugak

    ReplyDelete
  2. Ada jugak terbaca uzu up status pasal job ni tapi tak mampu nak bagi komitmen dengan anak kecik ni.. Takpelah, bukan rezeki.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe mungkin lain kali rezeki akak pulak...

      Delete
  3. Bestnya tapi mai bukan kaki travel, lagipun follower insta and pageview blog pun sendu amat, kahkahkah. redho jelah.

    ReplyDelete
  4. pasal travel ni memang fav!! huhuhuhu.. nak cuba nasib la..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.