Follow Us @soratemplates

Tuesday, 15 November 2016

GIVEAWAY TAMAT.


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai guysss! Just wanna inform bahawasanya giveaway shade dough by Hanis Zalikha yang aku anjurkan telah tamat pada 13 November iaitu semalam. Hehehe. Terima kasih tidak terhingga kepada kesemua peserta yang join. You guys are rock! Hahahaha.

Nantikan pengumuman pemenang giveaway ini pada 19 November nanti okay. I know mesti korang tak sabar nak melawa dengan shade dough hanis zalikha ni kan kan. Kalau korang tengok kat instagram hanis zalikha, she also apply this shade dough kat bahagian pipi dia and it is seriously like a blusher. 2 in 1 okay! Sumpah cantik gila! So di samping dapat guna kat bibir, korang juga boleh sapu sedikit kat pipi untuk menampakkan pipi korang kemerah-merahan macam kena tampar. Hahaha. Just kidding. Opkos lah untuk nampak macam pakai blusher. Lawa pulak aku tengok hanis zalikha pakai. 

Seramai 34 orang peserta yang join. Korang boleh semak senarai peserta kat SINI. Sila semak penyertaan masing-masing yaa. Good Luck!





7 comments:

  1. Akak singgah sini.. Tak sabar nk tunggu nama pemenang diumumkan nanti.. sape la yek bertuah tu,.. :)

    ReplyDelete
  2. Fuhhh harap harap bertuah. Hahah!

    ReplyDelete
  3. yeayy tak sabarnya nak tunggu 19/11 . mintak mintak ada rezeki . hehehe

    ReplyDelete
  4. aaa nakkk ! hehe harap dela rezeki kihkihkih

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.