Sunday, 13 November 2016

GIVEAWAY DAH NAK TAMAT BEBERAPA JAM LAGI !!!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai korang. Dah join belum giveaway SHADE DOUGH by HANIS ZALIKHA ni? Okay Hanis alikha dah launch shade dough ni tauuu! Kalau tak caya boleh tengok kat instagram beliau. Siapa siapa yg belum join tu, meh cepat cepat join, pukul 11 giveaway ni tamat!!! Klik banner di atas utk join..




4 comments:

  1. Best of luck to all contestant :)

    ReplyDelete
  2. Sempat lagi ke nak join.

    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.