Follow Us @soratemplates

Thursday, 3 November 2016

GIVEAWAY CONTACT LENS '2 pairs for FREE'


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai uols. Di hari berbahagia dan indah ini aku nak ajak korang join giveaway best ni. Untuk maklumat lanjut sila klik banner di atas yaa.

Aku jugak nak ajak korang-korang yang belum join GA aku untuk join sekali. Kalau GA kat atas ni hadiahnya contact lens, GA aku ni hadiah dia SHADE DOUGH by Hanis Zalikha. SShade Dough tu apa? Shade Dough ni lipstick matte tu. Yang sangat long lasting dan sangat cantik. So dah melawa dengan contact lens, meh la melawa dengan shade dough pulak hehehe. Klik je kat banner di bawah untuk maklumat mengenai giveaway yang aku anjurkan. Good luck!








5 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.