Follow Us @soratemplates

Monday, 10 October 2016

Tempahan Edit Blog: Rusmini Aiza Channel

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Siap juga tempahan edit blog ni. Dah lama tak review tempahan edit blog rasanya. Ada beberapa portfolio yang tak masuk SINI sebab aku tak menyempat nak upload gambar full view masuk situ disebabkan laptop kena format. Hahaha. Jadi siapa yang tak direview tu jngan kecil hati yaa. Aku ni review tempahan edit blog ikut kerajinan jugak. Kalau malas aku screenshot full view masuk page tempahan je tanpa review. Burok hekk perangai?

Tempahan kali ni adalah dari Blog Rusmini Aiza Channel. Dah lama sangat beliau tempah. Sejak dari beberapa hari sebelum laptop aku bermasalah dulu. Lama gila baru siap. Sorry kak. Mujur beliau tak marah dan cool je even lambat hahahaaa. Serious, sorry banget!

Tempahan edit blog PAKEJ A


Warna yang beliau pilih adalah warna lembut biru dan kuning. Comel sangat warna ni. Aku cuba buat supaya tak serabut dan nampak simple maka dapatlah hasil macam gitu. Okay tak? Hihii. Suka sangat berurusan dengan kak rusmini sebab dia bagitau betul2 apa dia nak dan tak cerewet langsung. Iolss suka customer macam ni hehehe. Bukan apa, selalu sangat jumpa customer yang serahkan 100% kat kita tapi last-last bila kita buat ikut citarasa kita, rupanya dia nak kaler mcm tu kaler mcm ni, header camtu, background camni lahh. Jenuh lah aku rombak semua semula. Cuba kalau awal-awal maklumkan, kan senang. Kan kan? Hahaha kau dah kenapa ngadu kat pembaca blog *crying emoji*

Dan sebagai tanda maaf  dan tanda terima kasih, aku bikin simple banner untuk beliau. 



Thank you sudi tempah dengan kite!

Good night!












2 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.