Follow Us @soratemplates

Sunday, 23 October 2016

Tempahan Edit Blog: Kak Qish

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Got another tempahan edit blog and this one is from the beautiful Kak Qish. Thank you Kak Qish! Beliau nak kombinasi warna-warna lembut pastel dan ada bunga-bunga sikit. Maka terhasillah sepertimana gambar preview di bawah. Suka sangat berurusan dengan Kak Qish ni. Sebab dia sangat sangat tak banyak songeh dan jelaskan dengan terperinci macam mana yang dia nak. Seriously, Kak Qish sangat tak cerewet orangnya. Untung siapa dapat Kak Qish. Hahahaa. Idono dia dah kawen ke belom. Segan nak tanya. Hihi






Kak Qish request watermark dan juga cursor. Actually aku tak ambik dah watermark dengan cursor. Aku buat kalau ada request jaa. Watermark tak termasuk dalam pakej edit blog dah. Jadi Kak Qish bayar me for RM3 for watermark, RM2 for cursor. Sama price macam dulu-dulu.

Thank you sudi tempah edit blog dengan kite!

Maklumat lanjut mengenai tempahan edit blog baca di SINI



1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.