Follow Us @soratemplates

Monday, 24 October 2016

Tempahan Edit Blog: Kak E'in

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Dapat tempahan lagi. Hehee. Kali ni daripada Kak Ein. Thank you Kak Ein sebab sudi tempah dengan sy yang tak seberapa ni ! Agak lambat aku siapkan tempahan Kak Ein ni sbb ada tempahan lain yang kena siapkan sebelum Kak Ein. Mujur beliau tak bising2. Tempoh masa yang aku target utk siapkan satu tempahan selalunya 2-3 hari. Ada juga customer yang sebelum sampai turn dia ada beberapa giliran aku kena siapkan, then, dia dah bising2 suruh aku siapkan cepat. Aku memang straight to the point je, kalau tak boleh sabar, aku refund balik duit. Sebab aku siapkan ikut giliran. Tak kesah lah dah bayar pun, aku boleh bagi balik duit yang kau dah bayar tu. So tolonglah sabar yee. Saya pun manusia biasa jugak. Bukan 24jam menghadap template blog. Hihii. Alhamdulillah setakat ni majoriti semua yang tempah blog boleh sabar dan tunggu mengikut giliran. Ada beberapa je yang tak berapa nak sabar. Serius aku hargai sangat-sangat kat mereka-mereka yang sabar ni. Awak semua mudahkan urusan saya, saya harap Allah mudahkan urusan awak semua :)

Kak Ein nak template bunga-bunga dan menggunakan kombinasi warna biru dan pink. Alhamdulillah beliau jugak kasi terus kat aku kod warna biru dan pink tu. Jadi taklah aku tersalah warna ke kann. Hehehehe. Korang kalau nak buat template/ header bunga-bunga ni, aku sarankan sila guna background yang menggunakan satu atau dua ton warna sahaja. Lagi bagus satu ton je. Then gunakan corak yang simple. Baru nampak so nice. Kala tak, serabut. Trust me. Lagipun tak naik seri bunga tu nanti.



Alhamdulillah.. beginilah hasilnyaa.. Hehehe. Tq kak sudi tempah dengan saya! Korang kalau nak buat tempahan edit blog, boleh wasap aku kat 019-6373924. Jangan wasap lewat malam oke! Tataaa!




6 comments:

  1. comel2... adik guna apa edit background blog ya

    ReplyDelete
  2. Cantik..! Hihi warna pun soft je.

    ReplyDelete
  3. wow, tempahan means business sis. Wish you all the best in future. Ada masa dtg la lawat blog saya yang masih banyak kekurangan tu hehe :D

    ReplyDelete
  4. thanks a lot adik rrai syggg! akak puas hati sgt.. hihi

    ReplyDelete
  5. Cantiknya dik Rrai...teringin juga nak edit blog...

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.