Tempahan Edit Blog: Hidayu Madsah

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Dapat tempahan edit blog lagi. Kali ni tempahan adalah dari Kak Ayu. TQ Kak Ayu! Kak Ayu kasi kod warna yang beliau nak untuk tempahan ni. Jadi terselamatlah iolss dari tersalah pilih kod warna untuk uols. Hehehh. Dulu pernah jadi kes salah kod warna. Kakak tu nak kaler camni, aku buat kaler camni. Pernah juga jadi, dia nak kaler pink soft, bila aku buat yang soft, dia punya "soft" yg dia nak tu lain sebenarnya, lagi pekat dari yang aku imagine. Sejak dari tu aku kalau boleh akan suruh uols yang nak tempah ni bagitau dengan spesifik kaler mcm mana yang korang nak. Lagi senang dan tepat, kasi terus kod warna. Hahahahaa.


Kombinasi warna yang digunakan adalah purple soft dan hijau cat dinding rumah aku. HAHAHAHA. Serius, kaler hijau ni hijau cat rumah aku. Dan ketahuilah bahawasanya aku yang pilih warna tu. Kuiiikuii. Warna hijau tua gitu. Lawa giloss warna ni bagi aku. DAN, ramai gila puji cat rumah aku kahhkahh. Gila tak kena puji satu rumah aku yang cat kot. Aku pulak tu pilih warna. *riak*

Dan Kak Ayu nak ada unsur-unsur bungaan di header dan ala-ala my blog. Kalau ada bunga-bunga memanjang begitu, bagi aku blog akan nampak lagi kemas kalau kita gunakan background plain. Tak gitu? Nak guna yg bercorak boleh je tapi kena guna yang simple dan kalau boleh satu/dua ton warna sahaja. Kalau tak tenggelam bunga-bunga tu.



Thank you Kak Ayu sudi tempah dengan kite! Uols kalau nak tempah edit blog sila klik SINI untuk maklumat lanjut. Tataaa!

5 comments:

  1. wooww,, pronya main code. sy boleh main code utk blog sendiri je. nak tolong edit utk org lain tak berani lagi. keep it up kak rrai.

    ReplyDelete
  2. recommended... tenqiu rrai! akak suka sangat.. rai seorang yang tabah layan akak yang buta it dan friendly gila tau :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.