Saturday, 15 October 2016

Hairul Hanis Parfum #hairulhanisparfum


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai uolsss. Hari ni aku nak bagitau korang kat mana korang boleh dapatkan #hairulhanisparfum daripada Hanis Zalikha dan Hairul Azreen ni dan sudah semestinya korang perlu dapatkan daripada officially agent yang sah yee sayang sayang sekalian. Dan yang paling best, official agent tu adalah my beloved cousin! So memang boleh dipercayai dan #hairulhanisparfum ni akan sampai dengan selamatnya kat korang. 

Bagi sesiapa yang tinggal di kawasan Selangor/ Kuala Lumpur, cod available. So korang boleh cod je okay. Bagi siapa siapa yang tinggal selain di kawasan Selangor dan Kuala Lumpur, jangan risau, pos juga available. Don't worry In Shaa Allah #hairulhanisparfum akan sampai dengan selamat dan tidak pecah kerana parcel akan dibalut dengan baik.

Kalau korang tertanya-tanya macam mana rupa #hairulhanisparfum ni, kat bawah ni gambarnya.


Apa yang bestnya #hairulhanisparfum ni?

  • Bau tahan lama selama 8 jam, long lasting scent
  • Wudhu friendly
  • Bebas alkohol
  • Bau-bauan yang menyenangkan dan menyegarkan si pemakai
  • Terdapat 6 pilihan yang pastinya menepati citarasa setiap individu
  • Available for her and for him [untuk lelaki dan perempuan]
  • Juga sesuai untuk dijadikan hadiah/gift

Untuk pengetahuan korang, ada enam pilihan bauan dalam koleksi #hairulhanisparfum ni. Dan mereka-mereka ni adalah berpasangan. Faham idok? Pair gitu. Tapi kalau uols nak beli satu je, boleh, takde masalah. Tapi kalau dah kahwen tu takkan nak pakai sorang-sorang. Belikan laa laki/bini sekali. Hahahaa


1) HEBAT & HAUNTING - A powerful and long lasting scent that gives a bold and lasting impression towards the wearer. The fragrance features agarwood (oud) and musk. This exotic scent embodies the core essence of masculinity, creating a new persona to first timers from its natural but fascinating scent.

2) HARUM &HEAVENLY - Harum and heavenly is made of love and inspired by the parisian romance and the love padlocks on the bridge of the pont des arts. The composition of this scent includes a foamy forbidden fruit in its top notes, enhancing the floral and woody layers of this scent while the heart note of lotus creates an innocent and clean scent, together with the base notes of soft warm vanilla and chocolate. All in all, this scent is clean and fresh, an extraordinary scent that captures a great love story in a bottle.


3) TEPAT & TASTEFUL - Masterly mixed for men who appreciates precision. It is provocative, yet seductive at the same time as the fragrance opens with the essence of lavender and lemon, with appealing scents of orange blossom, supported by warm woody accords of cedar and patchouli.

4) INDAH & IN LOVE - Indah & in love is for the modern day women who are glamorous and ultra-feminine. The opulence of this scent is from fresh notes of peony with heart notes of rose and osmanthus and finally a base that is created of patchouli and sandalwood. A classic and floral scent perfect from day to night.


5) MEWAH & MARVELOUS - Mewah & marvelous is a rare blend of scents that touches all spectrum of masculine scents, fresh, sporty and sensual. The combination of cinnamon, musk and a custom blend of other spicy notes exudes luxury and power in one bottle.

6) WANGI & WANTED - This limited edition offering by HH is beautifully composed with the essence of lime, victoria pineapple, and goldenberry, laced with banana and floral blossoms. This scent will the settle to a woody and musky note as its base note. Perfect for women who loves a scent that is fruity at the same time.

Dah baca? Okay. Bagi sesiapa yang tak tahu, minyak wangi ni dia ada notes-notes dia. Mula-mula sekali top notes, iaitu bau yang korang bau selepas sahaja ko sembur minyak wangi tersebut. Kedua, tak silap aku nama dia middle notes (ke apa entah nama dia), bau yang selepas beberapa seketika korang sembur tu. Ketiga, base notes, iaitu bau yang setelah berjam-jam kau pakai. Sebab tu ada sesetengah orang, masa mula-mula spray dia macam tak suka dengan bau tu, tapi selepas beberapa minit, dia kata dia suka dengan bau minyak wangi tu. Tu maknanya korang tak suka dia punya top notes tapi korang suka bau-bau selepas top notes tu. Faham tak? Aku pun baru tahu pasal notes notes ni sebab I lately suka layan video Princess Yanti (PY) kat youtube, so ada satu video PY tu dia review pasal minyak wangi dan dia bagi info pasal ni. Jadi aku pun share lah kat korang. So kalau baru beli minyak wangi, jangan cepat nak gelabah ayam eah kalau bau top notes dia kau tak berkenan, mungkin bau base notes dia bau yang korang akan suka. So pakai dulu baru tahu bau dia sedap ke tak. Tapi memang betul pun. Sbb ada satu perfume aku, bau masa mula-mula sembur bau dia macam keras, menusuk hidung gitu, tapi dah lama-lama pakai, sumpah tak tipu syok gila bau dia. Takde la keras pun bau dia sebenarnya.

Pasal notes notes ni sila google sendiri untuk maklumat lebih terperinci.

Bagi sesiapa yang nak dapatkan #hairulhanisparfum ni boleh hubungi nombor yang tertera di bawah:


013-2647912
atau
017-6490366

Nak order tu korang cakaplah, ni sepupu Rrai yang comel tu ke? Hahahahaa. Kalau duduk kat kawasan Selangor/Kuala Lumpur korang boleh cod je. Yang jauh-jauh tu, jangan risau boleh pos. Untuk maklumat lanjut/ cara nak cod/ nak order, korang contact je 013-2647912 atau 017-6490366. Nak whatsapp je pun boleh. Dua-dua nombor aku kasi ni ada whatsapp.

Sila dapatkan #hairulhanisparfum korang daripada agent-agent yang sah okay. Grab yours now guys! Bau wangi gilaaaa dan tahan lama! Selamat mewangikan diri! Hehe




8 comments:

  1. Alamak ai yang red label description tu betul2 kena taste Mai, hhuhuhu,boleh cari ni bila poket berisi nanti.

    ReplyDelete
  2. Cod lebih senang kan.. Akak tak pernah jumpa perfume ni. 1st time dengar sebenarnya.. Nak beli kena bau life baru leh decide yang mana satu berkenan dihati..

    In sya Allah.. Rezeki lebih nanti akak contact sepupu rrai.. Jumpa satu tempat. :)

    ReplyDelete
  3. mcm best je. tp febret sy sampai skrg cuma fleur exotic yg cosway punya. next time nak cuba yg lain pulak! :D

    ReplyDelete
  4. @Noor Maizan Kalau baca description semua2 sekali saya berkenan kak mai hehehee

    ReplyDelete
  5. @Reen Johari Okay Kak Reen! Apa2 akak contact je sepupu saya okay :D

    ReplyDelete
  6. @Eeca Shyaa Cuba laa hairul hanis parfum ni. Mesti suka! Hihi

    ReplyDelete
  7. Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    +++++
    Hello! Ini bukan spam! Tetapi hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
    Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
    Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
    hormatnya
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.