ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Hai I'm Back! Tempahan edit blog kembali dibuka


Haiiii everyone! Fuh lamanya tak tekan-tekan keyboard. Hihi. Siapa dalam group Blogger's Family tu mesti tahu bahawasanya laptop aku telah mengalami masalah kronik sehingga tidak boleh restart langsung dan setelah hampir 6 hari dia nazak, aku pun decide hantar p kedai. Lol. Lambat ekh aku ambik tindakan? Actually aku ada pm someone yg baik hati ni untuk tanya masalah laptop aku. Dia kata mungkin aku kena format windows atau kena tukar hard disk (in case kalau hard disk yg rosak). Dan yang menyedihkan Blogger Kimchaa bgtau dia pernah tukar hard disk dan kena around RM300. Fuhhh. Nak terkentut baca wasap Kimchaa masatu. Hahahaa

Hantar kedai, dia kata kalau masalah macamni kena format lah gayanya. Itupun kalau hard disk tak rosak. Aku siap tunjuk kertas yg aku tulis masalah2 laptop tu lagi tau. Dia bace je dia paham, Hahahaha. Alhamdulillah dia kata benda yang menyedapkan telinga aku, 'I rasa kena format je ni tak perlu tukar hard disk'.

Maka. Kena format lah laptopku. Habis harta karun yang aku save kat laptop semua hilang. Terkilan la jugak. Tp entahlah macam dah tak kesah lantak lah hilang byk benda pun yg penting laptop aku okay. Hahaha.

Ada beberapa orang yang wasap nak tempah edit blog masa laptop problem tu. Sorry lah. Mmg tak boleh nak janji dan tak boleh nk terima bayaran masatu sbb takut tak dpt nk siapkan. Skrg ni dah okay so siapa nak buat tempahan edit blog boleh wassap aku kat 019-6373924 ok. Aku siapkan ikut giliran. Terima kasih uolsss.


















9 comments:

  1. Rrai mcm tau2 ja Ain nak tempah edit blog. Tunggu wasep Ain tau >< btw Ain dah tak pakai no lama yg kita ws dulu. hehe nnti Ain ws rrai okay ! tgguu ~~~~

    ReplyDelete
  2. selamat kembali berblogging Rrai. alhamdulillah laptop dh okay.

    ReplyDelete
  3. payahnya bila format laptop habis semua benda dh hilang.. btw cantiklah blog awak!

    ReplyDelete
  4. @Mazni Munawar Betul tu. Byk sgt yg hilang. Redho jelah.. Thank you :)

    ReplyDelete
  5. salam rrai tak minta org kedai backup ke? tapi takpe lah aslong as dah elok ok lah

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...