ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Sepertimana yang dijanjikan, inilah giveaway yang aku maksudkan tu! Kalau siapa ada follow saya, mesti dia tahu saya nak buat giveaway yang hadiahnya adalah Shade Dough [Lip Bait] daripada Hanis Zalikha ni. Shade Dough ni akan launch pada awal Nov, iaitu pada 1 November 2016. Kalau korang menang giveaway ni dan dapat Shade Dough ni, korang adalah antara generasi terawal yang dapat melaram dengan Shade Dough ini. Hehee

Harga bagi Shade Dough ni di pasaran nanti adalah RM55. Bagi sesiapa yang ingin mencuba dan memiliki Shade Dough ini, jemput join giveaway ini ok! Kami nak pilih lima orang peserta bertuah untuk dapat Shade Dough ni.

SEDIKIT PENGENALAN mengenai SHADE DOUGH yang bakal korang menangi: Pengasas bagi Shade Dough ini adalah Hanis Zalikha. Akan launch pada 1 NOV 2016. Shade dough ini mempunyai lima pilihan warna iaitu creme caramel, sugar icing, pepper posh, rose taffy dan berry blanched. Harga bagi 1 pcs shade dough ini adalah RM55 sahaja. Shade dough ini adalah jenis matte lip cream. Long lasting, does not smudge and does not crack. Juga mengandungi ekstrak vitamin C yang bagus untuk bibir.


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

  1. Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia. Penghantaran hadiah hanya dalam kawasan Malaysia sahaja
  2. Mempunyai blog dan instagram 
  3. Follow blog: http://www.bajuwarnacoklat.com/ dan http://tyrasahaja.blogspot.my/
  4. Follow instagram: @nurraihanahhh dan @loveaa.my_
  5. Kalau ada twitter, sila follow @NRraihnh
  6. Buat satu entry bertajuk Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha dan letakkan banner di atas, sila backlink ke entry ini sahaja
  7. Di dalam entry tersebut, anda dikehendaki untuk menulis tentang ‘random kindness’ yang anda pernah lakukan dengan ikhlas dan jujur. Penulisan hendaklah berdasarkan pengalaman penulis [peserta] sendiri dan unsur tipu dan tidak jujur adalah tidak dibenarkan sama sekali. Sila sertakan sekali dalam entry nama instagram anda untuk tujuan pemeriksaan. Individu yang tidak mengikuti syarat yang ditetapkan akan di blacklist daripada menjadi pemenang giveaway ini.
  8. Selepas ayat terakhir anda dalam entry, sila sertakan ayat di bawah: **Giveaway ini adalah ditaja sepenuhnya oleh @loveaa.my_ dengan kolaborasi bersama blog www.bajuwarnacoklat.com. Sebarang pertanyaan mengenai produk Shade Dough [Lip Bait] by Hanis Zalikha, cara pembelian secara online atau cod boleh hubungi 013-264 7912**
  9. Sila komen dan berikan link penyertaan anda di entry ini sahaja.
  10. Giveaway akan tamat pada 13 NOVEMBER 2016, jam 11pm. Jadi anda dikehendaki untuk berikan link penyertaan sebelum pukul 11 malam pada 13 NOVEMBER. Pemberian link penyertaan selepas waktu yang dinyatakan adalah tidak diterima.
  11. Pemenang yang terpilih dikehendaki untuk menulis review tentang pengalaman memakai Shade Dough ini dan selfie bersama-sama dengan Shade Dough by Hanis Zalikha di blog dan juga kongsikan gambar selfie anda di instagram dan tag @loveaa.my_

TARIKH-TARIKH PENTING: 

  1. Giveaway tamat: 13 NOVEMBER 2016 
  2. Pemilihan pemenang: 14 NOVEMBER 2016 sehingga 18 NOVEMBER 2016 
  3. Pengumuman pemenang: 19 NOVEMBER 2016
*penghantaran hadiah adalah selepas kelima-lima pemenang menghantar maklumat penghantaran. Jadi sila alert dan berikan maklumat penghantaran secepat mungkin yaa kalau menang. Hehee


PENERANGAN MENGENAI ‘RANDOM KINDNESS’ 

-Yang dimaksudkan dengan random kindness ini adalah story mengenai apa sahaja kebaikan/kindness yang korang pernah lakukan secara random. Yang mana korang rasa tergerak hati nak buat. Contohnya, harini gaji ada lebih sikit, korang belanja orang makan, atau, kat tol tiba-tiba tergerak hati nak bayarkan untuk orang belakang. Atau apa-apa sahaja kebaikan yang korang pernah buat kat orang lain, yang mana memanfaatkan orang lain secara kita tak rancang. Korang boleh tulis secara ringkas atau panjang berjela. Tak kisah. Ini lah masanya korang nak puji diri korang. HAHAHAAHAHAHAA. Mungkin juga korang boleh kongsikan pengalaman korang berbuat baik kat orang yang mana pengalaman tu sangat buat korang tak boleh lupa sampai bila-bila. Contohnya terjumpa pakcik jalan kaki kat tepi highway ke, kemudian korang tolong hantar dia sampai ke destinasi dia nak tuju. Atau terjumpa kucing jatuh dalam parit kemudian korang bawak balik dan bela dia kat rumah. Story korang tu tak kisah lah korang nak buat versi sedih ke, yang boleh buat orang touching bila baca ke, yang kelakar ke, yang poyo ke, tak kisahlah pun, terpulang korang. 

PEMILIHAN PEMENANG 

-Pemenang akan dipilih oleh tiga juri. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan kepada kisah random kindness yang korang tulis. Jadi tuliskan kisah yang dapat menambat hati pembaca. 


HADIAH 


-Shade Dough [Lip Bait] by Hanis Zalikha untuk lima orang pemenang. Setiap pemenang akan menerima 1 pcs Shade Dough yang berharga RM55. Koleksi warna bagi Shade Dough ni ada 5 warna. Jadi setiap pemenang akan menerima warna Shade Dough yang berlainan antara setiap pemenang. Maksudnya, A akan terima Crème Caramel, B akan terima Sugar Icing, C akan terima Pepper Polish. Macam tu lah yang lain. 

*korang juga boleh kongsikan dalam entry tersebut, shade apa yang korang nak sangat miliki. Mana tau penganjur baik hati nak kasi ikut shade yang korang pilih ke. (pemenang tempat pertama berkemungkinan besar dapat shade yang dia pilih. Yang lain-lain, random colour shade!) 

Di bawah adalah gambar Shade Dough yang dimaksudkan.



DianaDanielle dan NadNisa dah cuba Shade Dough ni tau! Korang bila lagi nak cuba? Hehehe. 

Antara salah satu sebab kenapa Giveaway ini dianjurkan kepada para bloggers adalah sebab majority blogger selalunya hebat mengarang dan membina ayat-ayat bombastik. Hehehe. Aku yakin korang boleh buat entry yang super best! Aku sendiri tak sabar nak baca entry-entry korang. Aku harap sangat korang sudi join Giveaway ni. Giveaway ini akan terbatal sekiranya penyertaan adalah kurang dari 10 orang. Jadi kalau korang rajin, tag lah kawan-kawan blogger yang lain untuk join yaa! 

Ini lah masa untuk korang asah bakat menulis. Hehee. Jangan lupa join ok! Hantarkan link entry penyertaan korang di ruangan komen di bawah. Assalamualaikum.. 

**Giveaway ini adalah ditaja sepenuhnya oleh @loveaa.my_ dengan kolaborasi bersama blog www.bajuwarnacoklat.com. Sebarang pertanyaan mengenai produk Shade Dough [Lip Bait] by Hanis Zalikha, cara pembelian secara online atau cod boleh hubungi 013-264 7912**


SENARAI PESERTA [LAST UPDATE 10/11/2016 3:01PM] :
  1. http://adna2029.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:nazliana_3a]
  2. http://mekzumbie.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:mek_zumbie]
  3. http://kimchaa.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:kim_chaa]
  4. http://missobsesi.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:noormaizan]
  5. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:kasih_shadz]
  6. http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:nnaisyhah]
  7. http://www.leaazleeya.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:Lea_Azleeya]
  8. http://syaza-applemints.blogspot.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha_27.html [IG:syazaraihanah]
  9. http://thefzhmdnr.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:fzhmdnr]
  10. http://theathra.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:athighahhhhhh]
  11. http://www.cekgunorazimah.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:cekgunorazimah]
  12. http://raizahalisah.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:raizahalisah]
  13. http://efpearlintheisland.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:iffah.nd]
  14. http://www.busyratakiyudin.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:busyra_takiyudin]
  15. https://hikayatleyha.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:leyhahady]
  16. http://www.inanihazwani.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:inanihazwani]
  17. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:zafirahnazri]
  18. https://unnianje.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:Unni_Anje]
  19. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:fiza_aizzawa]
  20. http://nfhuzairi.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:nanahaha_]
  21. http://seindahcerita.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:nieylanadia]
  22. https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:fhatinamelia]
  23. http://mommycici.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:ciciocin]
  24. http://ainbcxyz.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:ainqistinaa]
  25. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:7kecik]
  26. http://thezofiroh.blogspot.com/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:THEZOFIROH]
  27. http://ceritasiennor.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:ennorzurah]
  28. http://penselduabee.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:radhia87]
  29. http://izni-radz.blogspot.my/2016/11/blog-post_2.html [IG:izni.radz]
  30. http://presntisgift.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha_4.html [IG:juliananida]
  31. https://azraq-hydrangea.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:nfarahin97_]
  32. http://athrh-lani.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:athirahlani]
  33. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha_8.html [IG:hazrinaajer]
  34. http://athibe.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html [IG:syuhadazlkfl]
ps: KALAU ADA SESIAPA YANG NAMANYA TIDAK ADA DALAM LIST TOLONG MAKLUMKAN YAA.







52 comments:

  1. ana join
    http://adna2029.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  2. Hai :) Aku join yerrr
    http://mekzumbie.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  3. http://kimchaa.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  4. menarik ni. nanti raizah join ye 😊

    ReplyDelete
  5. Mai datang join (^_^)v

    http://missobsesi.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Rai..
    Kak Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  7. Ecah join.. Moga ada rezeki utk menang :)

    http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  8. Menarik. Tapi tak leh join instagram takde. :-(

    ReplyDelete
  9. Bismillah.

    Rrai...
    Akak join ye.. ;)

    http://www.leaazleeya.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  10. Bismillilah.

    SR joined tau RRai :)

    http://syaza-applemints.blogspot.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha_27.html

    ReplyDelete
  11. Saya join!
    http://thefzhmdnr.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  12. Ain join ya Rrai :)

    http://theathra.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  13. CN join ye, semoga murah rezeki kali ni ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  14. kak rrai :)
    finally, raizah join jugak.

    http://raizahalisah.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  15. joined.

    http://efpearlintheisland.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  16. Rrai... akak join!!

    http://www.busyratakiyudin.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  17. hi sis rrai =D

    hari hari tengok post dekat insta, baru ada masa nak join

    https://hikayatleyha.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  18. Joined :)
    http://www.inanihazwani.com/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html#.WBVcYz597IU

    ReplyDelete
  19. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum.. Unni join :)

    https://unnianje.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha-.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi jemput saya dalam GA sis tapi mintak maaf sebab tak dapat nak join pasal saya xde instagram.. ;(

    ReplyDelete
  22. Fiza join..
    http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  23. nana join, btw tq buat giveaway ! hadiah menarik sangat ;)

    http://nfhuzairi.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum sis. sori entry sblm ni ada masalah then saya da buat baru.. saya join yerr.. ty

    https://unnianje.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done backlink.. maaf atas kesilapan

      Delete
  25. Join.. Ig : @nieylanadia

    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  26. join
    IG: https://www.instagram.com/fhatinamelia/
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  27. nak joinnn

    http://mommycici.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  28. Saya join!!!

    http://ainbcxyz.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  29. http://kanvasdakwat.blogspot.com/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  30. xde laki yang joen ke...hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa. Entahlah. Nak join boleh jugak. Kasi dekat mak ke sister ke..

      Delete
  31. saya join :)
    http://thezofiroh.blogspot.com/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  32. SAYA JOIN...

    http://ceritasiennor.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  33. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    IG: radhia87

    ReplyDelete
  34. http://izni-radz.blogspot.my/2016/11/blog-post_2.html
    Saya join. :) Terima kasih.

    ReplyDelete
  35. bestnya hadiah ! tp tarak insta..huhu..good luck all!

    ReplyDelete
  36. Good luck kepada semua yang menyertainya

    ReplyDelete
  37. saya join.

    http://presntisgift.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha_4.html#links
    IG : juliananida

    ReplyDelete
  38. done join :)

    https://azraq-hydrangea.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  39. Salam, I'm joining :) Thankyou!


    http://athrh-lani.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  40. saya join

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha_8.html

    ReplyDelete
  41. Join :)

    http://athibe.blogspot.my/2016/11/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete
  42. Assalam sis. Blog saya takde dlm list, sya dh join 4 nov hari tuu. Ni saya bru check balik baru perasan hehe. Harap dpt masukkan dlm list hehe tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak hantar link penyertaan selepas saya update senarai peserta. Sabar yaa. Nanti sy masukkan dalam senarai...

      Delete
    2. ohh hehe okayy sis. maaf yaa :) btw tq ^^

      Delete
  43. ________________________update_________________________

    ReplyDelete
  44. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  45. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...