Thursday, 27 October 2016

GIVEAWAY | Menangi Eyeshadow Palette Morphe Brushes 35O !


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai uolsss! Nak ajak join Giveaway best Kak Nisa ni!! Untuk maklumat lanjut korang boleh klik SINI atau klik je kat banner di atas. Actually aku tak berapa pasti kena buat entry atau tidak. Tapi aku buat jugak sebab secara tak langsung boleh menghebahkan lagi berita giveaway ni kan. Hehehee. Hadiah yang ditawarkan juga sangat best dan menarik iaitu Eyeshadow Palette. Pheww. Tengok jelah gambo kat atas oi. Aku kalau bab bab eyeshadow memang suka pakai warna coklat atau gold atau dark brown. Kalau gold pon gold yang ke arah coklat2 sikit. Jarang pakai pink ke purple ke atau lain-lain warna. Well tengok lah nama blog pon bajuwarnacoklat HAHAHAHA. Eyeshadow pon mestilah eyeshadowwarnacoklat kekekeee.

Okay Kak Nisa dah sponsor eyeshadow. Takkan nak eyeshadow je tak nak Shade Dough ke? Hehehe. Shade Dough ni lipstick matte cream daripada Hanis Zalikha yang akan launch pada 1 NOV nanti. Untuk pengetahuan sesiapa yang tak tahu, aku sedang menganjurkan Giveaway yang mana lima orang yang bertuah akan dapat SHADE DOUGH ni secara percuma. So aku pun nak ajak korang join jugak. Hehehe. Klik SINI untuk baca entry penuh giveaway. Cepat join sebelum terlambat!!

Good luck korang!



5 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.