ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

GIVE AWAY DARI TDK TRAVEL & TOURS


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Sebelum tidur ni, aku nak ajak korang korang semua untuk join GIVEAWAY best daripada http://tdktravel.blogspot.my/ ni. Hadiah yang ditawarkan juga menarik, iaitu 2 tiket ke LOST WORLD OF TAMBUN. Moh ler doa harap-harap iols terpilih sebab selama ni dok mampu mandi manda kat Gunung Ledang je tak pernah sampai ke Tambun sana. Hahahaa. Kalau bukan rezeki aku, mungkin ini rezeki korang? Haa kita mana tau kan. Jadi korang sila laa men-join-kan diri yaaa. Untuk blogger, boleh buat entry dan menghebahkan berita giveaway ni blog korang. Saya sudah follow blog, instagram dan like facebook.

Jangan lupa join tau !


5 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...