Saturday, 17 September 2016

Zoura Pretty Fingers | MUA dan servis deco murah



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Dah makan? Dan mandi? Dah tunang? Dah kahwin? Eh? Hahahhaaa. Straight to the nampak. I belum kahwin. Jadi entry ini bukan sahaja khas untuk diri sendiri, tetapi juga khas untuk mereka-mereka yang sedang mencari atau akan mencari. Bukan untuk majlis kahwin je. Majlis-majlis lain pun boleh. Majlis tunang, majlis kenduri-kenduri, birthday party ke, nak suruh deco untuk majlis rasmi pun boleh. Sedang mencari servis deco untuk majlis sambut abang kau baru balik London? Pun boleh! Serahkan je kat Zoura Pretty Fingers, kompem meletup letup jadinya nanti tau!

Zoura Pretty FingersMenyediakan pelbagai servis deco, MUA, make up sanding, make up tunang, make up untuk personal event, malam berinai, majlis berinai/ bertandang, majlis sambut menantu, wedding/event planner, bertunang, booth setup, photobooth, sewa pelamin items, pelamin aqiqah, pelamin tunang, pelamin dewan, buaian berendoi, deco tray, sewa baju, flower arrangement, deco dulang hantaran dsb


Zoura Pretty Fingers juga menawarkan perkhidmatan MUA dengan harga yang berpatutan dan hasil yang mengagumkan. Korang juga boleh dapatkan khidmat MUA Zoura Pretty Fingers untuk make up dinner ataupun make up untuk korang pergi majlis-majlis besar. MUA ni bukan utk make up time kahwin je ok. Tak kahwin pun uolss boleh make up. Hahahahaa. 


Kalau korang nak cari bunga hantaran, Zoura Pretty Fingers ada menawarkan pakej bunga hantaran yang fresh dan cantik-cantik. Untuk dulang hantaran pulak? Okay meh cuci mata tengok gambar-gambar kat bawah.


Gambar-gambar di atas adalah antara hasil tangan daripada Zoura Pretty Fingers bertemakan warna purple/ungu. Cantik kan? Kalau nak semua purple nanti tenggelam warnanya. Jadi bagi menaikkkan seri hantaran ni, Zoura Pretty Fingers pun mengaplikasikan warna-warna yang 'masuk' dengan warna purple. Contohnya macam warna-warna dalam gambar di atas.

 

Zoura Pretty Fingers juga banyak menerima tempahan bagi pelamin berendoi/ buaian berendoi. Tengok gambar-gambar kat atas. Comel-comel dan cantik pelamin tu kan? Tak messy, simple dan sangat nice. Selain pelamin/buaian berendoi, Zoura Pretty Fingers juga ada menawarkan perkhidmatan pelamin tunang/ pelamin majlis perkahwinan. Malahan kalau korang memerlukan khidmat wedding planner, Zoura Pretty Fingers sedia membantu.

Di bawah ini adalah antara testimoni-testimoni mereka yang menggunakan perkhidmatan dari Zoura Pretty Fingers. Semestinya puas hati kerana Zoura Pretty Fingers sangat menitikberatkan kepuasan customer.

 

Caj harga yang dikenakan oleh Zoura Pretty Fingers adalah sangat berpatutan, malahan, tiada caj tersembunyi yang dikenakan. Tema Zoura Pretty Fingers pula adalah trendy, simple dan elegan. Jadi tak hairanlah kalau korang usha usha gamba pelamin hasil daripada Zoura Pretty Fingers ni, tak ada satu pun yang nampak messy. Kemas je semuanya. Lokasi Zoura Pretty Fingers adalah di Cheras, Kuala Lumpur. Namun begitu, tempahan diambil sehingga ke Negeri Sembilan dan Melaka. Untuk pengetahuan korang, Zoura Pretty Fingers pernah dapat slot dalam majalah pesona pengantin dan harian metro tau!


Zoura Pretty Fingers juga ada berkongsi tips-tips seperti tips memilih pelamin dan tips merancang majlis. Jadi korang juga boleh dapat sedikit "ilmu" kalau korang like/follow Zoura Pretty Fingers di facebook/blog/instagram. 

Sekarang ada promo untuk bakal-bakal pengantin free deco tray @ fresh handbouquet. Syaratnye, share & win post Zoura Pretty Fingers di IG & FB. Pemenang akan dikira share terbanyak n reason yg paling best kenapa mesti ambil pakej di Zoura Pretty Fingers. Best kan? Siapa bakal-bakal tu sila lah perah otak dan merajinkan diri untuk dapat pakej best ni dari Zoura Pretty Fingers. Mujur aku belum nak menjadi raja sehari. Kalau tak aku bikin karangan 360 patah perkataan sebab nak menang pakej dari Zoura Pretty Fingers. Hahahahaha. Jimat weyh! Bukan senang tauuu ada orang nak sponsor. Lagi-lagi golongan bukan retis macam I ni. Muehehehe.

Info mengenai Zoura Pretty Fingers:
Fb : zoura pretty fingers services
Ig : zoura pretty fingers
Blog :www.zouraprettyfingers.blogspot.com
Tel : 012-3612692


Owner sangat peramah dan sangat senang berurusan dengan beliau, so kalau korang nak tanya pasal pakej atau apa-apa yang berkaitan, tanya je ok. Whatsapp nombor yang tertera di atas.

Taataaa!

2 comments:

  1. Simple, cantik dan nampak elegant gitu pelaminnya.. Dengan lighting..

    ReplyDelete
  2. cantiknya.. ni yang feeling nak kahwin mai.. tapi lom ada calon, huhuhu

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.