Follow Us @soratemplates

Friday, 16 September 2016

Yeayyyyy! Layout dah okay!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Sebelum ni aku ada buat entry yang aku stress gilosss dengan new interface blogspot. Sebab menyusahkan kita untuk edit edit. Baca kat SINI. Lepas tu tadi aku bukak layout [simple template] dan aku perasan dah takda scroll bar dah. Then aku check kat template lagi satu [denim template], alhamdulillah, PROBLEM SOLVED ! Takde dah benda benda yang menyusahkan untuk saya edit. Yeayyyyy!

Ni selepas

Ni sebelum

Aku buat report banyak kali pasal benda ni. Serius BANYAK KALI. Kahkahhhh. Tak sangka dengan pantasnya depa terus betulkan. Peh makin sayang lah gini. Hahaha.

Kalau tak, bukan nak edit je susah. Nak klik kat blog posts gadget yg tengah tu tu pun kemain susah weyhh. Stress je. Namun kini tidak lagi. Alhamdulillah. THANK YOU!

Dah boleh sambung edit blog customer dengan girang riang rianya lepas ni. Hehehh. Nak buat tempahan edit blog? Mehh wassap I meh. Klik SINI untuk maklumat lanjut. Hehehhh. *sempat promote*

Serius aku rasa bahagia bila benda ni dah dibetulkan. Hahahaha. Benda camni pon boleh bahagia ekh? Well we need to appreciate things even the smallest one.

Tataaa!




4 comments:

  1. kadang2 benda2 simple tp boleh buat kita rsa puas bila dh settle kan. hehe

    ReplyDelete
  2. ooo layout terkeluar dari view eh.. maybe template nye koding tu yg problemnye tu.. :)

    ReplyDelete
  3. @Ahmad Hasif tak de usik apa2 pun kat template. selama ni tak pernah pun jadi mcm tu. sejak new interface dia jadi mcm tu.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.