ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Tempahan Edit Blog: Present Is Gift

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Another tempahan edit blog. Sebelum-sebelum ni ada juga tempahan2 yang aku tak review. Untuk blogger yang buat tempahan edit blog ni review blog customer adalah penting sebab kita secara tak langsung akan mempromosikan hasil tangan kita. Tapiiiii. Rrai kan pemalas. Dia mana reti bahasa bab bab cenggini hahahahaaa.

Terima kasih Kak Jue. Sangat tak cerewet Kak Jue ni orangnya. Senang betul berurusan dengan beliau. Tempahan Kak Jue ni sebenarnya agak lambat sikit aku siapkan sebab aku fly p UK masuk X Factor jap. Kahhhkah. Aku tipu je. Plus takkan lah korang percaya pulak kan. Sorry Kak Jue. Sebab lambat siapkan tempahan Kak Jue.

Nama blog diberi Present Is Gift. Korang jemput follow blog Kak Jue yaa. Tau! Banyak entry best beliau share. Plus Kak Jue ni peramah orangnya.

BLOG: http://presntisgift.blogspot.my/
THEME: PINK AND BLUE
PRICE: RM20 full edit blog
Freegift I kasi cursor nama untuk Kak Jue. Hihi. Sbb Kak Jue sangat baik dan penyabar.


Watermark:

 Siapa yang nak buat tempahan edit blog boleh klik SINI ok! Taataa!














1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...