ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

New Look Again!

ASSALAMUALAIKUM|SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. After such a long time aku menggodek dan putus asa dan godek balik dan putus asa balik dan godek godek balik, akhirnya siap dan berjaya jugak template ni. Template ni bukan denim. Ni simple template. I'm not good with simple template. Serious. Rasa macam payah je nak faham kod-kod dia. Kalau denim, pejam mata je boleh buat. HAHAHAHAHAAAA. *bongkak*

Ni pun bila berjaya siapkan simple template ni rasa macam bahagia sangat. Dah lama sangat2 aku simpan template ni. Aku bikin kat blog testing lagi satu. Kalau simple template, NAK KASI CENTER HEADER ja aku dah bingung weyh. Sumpa taktau nak center kat celah mana. Hahahaha. Kalau denim senang je. Simple ni alahai payahnyaaaaa. Kena refer tutorial sana sini.

Tapi.
Usaha kan tangga kejayaan. Kahkahh. Tak gitu?

Gua berjaya jugak.

Tapi.
Tak bermakna gua dah terer simple template.
NO. NO.

Untuk tempahan edit blog, aku still proceed dengan denim. Aku takkan ambik simple. Sbb aku takkan boleh nak buat cemana korang nak kalau dengan simple. Sbb aku tak reti sangat. Hahaha


Ni template lama:

Ni template baru:


Aku jadikn warna biru pekat dengan beige sebagai tema kaler kali ni. Sbb kan jarang jarang gitu orang guna kaler ni kat blog muehehehee. (kononnya taknak sama dengan orang). Biru lembut dah ramai guna. Actually warna biru ni pun one of my favourite kaler. Masa sekolah rendah aku rumah sukan biru. So mmg aku suka kaler biru ah. Apa2 semua nak biru. Lols. Masuk sekolah menengah rumah merah pulak. Tapi takde pulak aku minat merah. Hahahaa

So. Apa pendapat korang? Ok ke tak ok template kali ni? Crowded ke? Aku guna plain colour je untuk background. Semoga tak nampak messy lah ye di mata kalian. Hihii

Selamat Malam.








7 comments:

  1. nice la.. mama pun nak tukar template jugak.. tunggu pantang la baru boleh buat template baru ni..

    ReplyDelete
  2. cantiknya template baru. haha mai pun baru je tukar rupa blog, banyak rujuk tuto and amik freebies awak,haha,siap bt favourite kat chrome sbb nk rujuk. thank you.hehe

    ReplyDelete
  3. @Noor Maizan Wahh yekee hehe. Tak sangka ada buat favourite. Alhamdulillah berguna jugak tuto2 tu even sy buat tak banyak mana pun hehe

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...