KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Jemput join GA best ni okay uolss. Klik je kat banner atas tu. Ataupun klik je kat SINI. Aku takde apa pun nak kutuk blog lekatlekit.com atau owner blog tersebut. Paparan blog semua okay je. Malah aku siap sempat lagi menggodek godek entry-entry popular beliau kat sidebar hahahaaa. Nak kena kutuk seketul dua jugak ke caner ni? Kehkehh. Kalau gitu kite nak tegur lah tang gambar header tu kalau pandang lama-lama boleh jadi seram pulekkk. Agaknya sebab aku tengok masa pukul satu pagi kot. Kalau siang siang ni rasanya taklah seram. Hehe. Imaginasi aku ni dahlah tinggi. Karang nak tidur mengiring ke kiri rasa macam belah kanan ada orang. Mengiring ke kanan rasa macam belah kiri ada orang. Eh engko ni imaginasi bukan bukan betul.

Banyak hadiah-hadiah best bb cream ada tudung ariani ada dan macam macam lagi. So korang jangan lupa join sekali ok.

Tarikh tutup penyertaan adalah 17 september 2016.

Good Luck!


8 comments:

  1. terima kasih sudi join.. Hahaha.. header tu saja nak bagi nampak identiti seram katanya melambangkan admin blog peminat cerita seram hehehe

    ReplyDelete
  2. Hi Semoga Berjaya.(>.<)Sertai Segmen tonton lagu sudah ku tahu versi ucing :cool:

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Saya nak tempah design untuk blog saya... Boleh contact saya? 0126818763 Aziemah 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila wassap saya di 019-6373924 yaa. Maklumat lanjut bole baca di sini>> http://www.bajuwarnacoklat.com/p/blog-page_29.html
      Thankyou :)

      Delete
  4. singgah dari segmen yang sama :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.