Monday, 5 September 2016

KEPUTUSAN PEMENANG GIVEAWAY ALOEVERA SOOTHING GEL


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Terlebih dahulu aku nak minta maaf sangat2 sebab lambat sangat umumkan keputusan pemenang gveaway aloevera soothing gel ni. Sepertimana yang dijanjikan, hadiah utama adalah ALOEVERA SOOTHING GEL jenama NATURE REPUBLIC untuk seorang pemenang. Untuk saguhati, aku kan ada bagitau aku mcm nak kasi saguhati kan kan. Hihi. Ok saguhati saya ambik sorang pemenang jugak. Tapi hadiah saguhati bukan aloevera soothing gel.

Nak tau sapa pemenang? Jenggg jenggggg. Hehehehee. Pemenang tempat pertama ni jumlah komen beliau adalah 595 komen. Manakala saguhati, beliau punya komen adalah sebanyak 313 komen, selaku tempat kedua. Jumlah komen peserta yang paling sedikit adalah 3 komen. Yang lebih dari 100 komen ada 6 orang. 

Pemenangnya adalah......

TEMPAT PERTAMA
Hadiah: ALOEVERA SOOTHING GEL NATURE REPUBLIC
Pemenang: Shahida Dzulkaflihttp://kasihkuamani.blogspot.my/

SAGUHATI [TEMPAT KEDUA]
Hadiah: TUDUNG BAWAL CREPE dan EYEMASK
Pemenang: Anis Khalilahhttp://akhalilah.blogspot.my/


Tahniah Kak Sha dan Anis. Tudung bawal crepe tu warna dia mcm warna pink belacan. Pink yang ala-ala nak ke purple sikit tu. Mintak kedua-kedua pemenang ni hantar details untuk penghantaran kat saya okay. Setahu aku Kak Sha dgn Anis dua-dua ada nombor telefon aku so nanti uolss wasap saya yaa hehehee. Kalau taknak wasap, hantar kat email pun boleh: vendettatraveller@gmail.com

Hantar NAMA PENUH, NO. TELEFON DAN ALAMAT.

Terima kasih tidak terhingga diucapkan kepada semua yang sudi join. Doakan saya dimurahkan rezeki nanti saya buat giveaway lagi yaa. Taataa!





7 comments:

  1. Alhamdulillah.. Rezeki hari Isnin nie.. Terima kasih Rai..
    Tahniah Anis..

    ReplyDelete
  2. Tahniah !
    gigih betul sampai 500++ hihi~

    (:

    ReplyDelete
  3. @NUR RAIHANAH
    Rai.. Hadiah dah berjaya di terima tau.. TQ so much dear Rai.. Ohsem sangat hadiahnya..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.