ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Ecowell Organic Cosmetics: Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Ingat lagi tak sebelum ni aku ada kongsikan mengenai entry liquid facial soap jenama ecowell? Kali ni aku nak tulis mengenai Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream jenama ecowell pulak. Bagi siapa yang terlepas tu boleh baca entry mengenai liquid face soap tu di SINI.


Dalam bag comel ecowell ni ada 5 item facial care:
  1. Liquid facial soap with organic orange oil
  2. Face tonic with organic chamomile
  3. Face mask with hyaluronic acid & aloe vera
  4. Ultra moisturizing eco bio face cream
  5. Make up cleanser milk with organic olive oil

Produk ini mengandungi: Orange Oil, Chamomile, Olive Oil, Aloe Vera, Rose Oil, dan Vitamin E



Untuk pengetahuan korang, Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream ni kaya dengan vitamin E dan rose oil yang bagus untuk kulit kita. Sama macam liquid face soap, Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream ini juga merupakan produk organik yang tidak mengandungi kandungan-kandungan yang bahaya untuk kulit. Bebas paraben, no mercury and whatsoever yang seumpama dengannya. So, kulit sensitif pun sesuai pakai rangkaian produk daripada ecowell organic cosmetic ni.



Saiz Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream ni lebih kecil berbanding dengan yang lain-lain. Kalau yang lain, 30ml tapi Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream ni 15ml. But, even kecil kecil pun, tapi kebaikan dia tidak boleh disangkal tau!


The bottle is also sama macam liquid face soap. Mudah nak apply. Kita picit-picit je dia keluar. Senang sangat.

Maklumat produk:

Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream -15ml
Dengan rose oil dan vitamin E

Brand: Ecowell
Product: Ecowell Anti-Aging Trial Pack Organic Facial Care Series
Price: RM231.97

30-Day Application
Organic Facial Care Collection
ICEA-Certified Organic
Dermatologically Tested
Normal to Oily Skin
Eco-Friendly
Travel-Friendly Pack

Nak beli kat mana?

SiteGiant

Lazada​

Shopee

F​ace​b​ook​

Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream ni aku pakai sebelum makeup dan bila2 masa yang aku suka. Hahahaha. Boleh ekh gitu? Well boleh je. Lepas cuci muka, kalau rasa muka kering, boleh pakai Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream ni. Nanti lembut jee muka uolsss. Nak pakai siang dan malam pun boleh. Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream ni sama je mcm krim pelembap siang/malam yang selalu kita pakai tu. Cuma dari ecowell ni dia organik dan bau pun berbeza dengan pelembap2 yang aku pernah beli.

Macam mana bau dia? Erm taktau laa nk describe cemana. Dia bau organik. Nak kata macam bau ubat tu tak jugak sbb takde laa bau kuat macam ubat. Tapi bau dia boleh diterima hidung aku laa. Still bau yang menyenangkan.

Antara kebaikan Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream:
  • Boleh melindungi kulit kita
  • Melembutkan kulit
  • Melicinkan kulit
  • Mengembalikan kelembapan kulit
  • Boleh dijadikan sebagai alas make-up (make-up based)


You guys should try this Ultra Moisturizing Eco Bio Face Cream tau! Its a must item! Jangan lupa follow facebook https://www.facebook.com/ecowellorganics/ dan https://www.facebook.com/naturale.elix tauuuuuu sebab sekarang ada promosi 50% So memang berbaloi baloi kalau grab sekarang. Ingat, beli produk yang selamat untuk kulit kita okay. Hehee. TQ sudi baca entry ni. Tataaa!



1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...