ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Ecowell Organic Cosmetics: Make-Up Cleanser Milk with Organic Olive Oil

Assalamualaikum | Salam Sejahtera

Harini saya nak review make-up cleanser milk with organic olive oil daripada Ecowell Organic Cosmetics. Make-up cleanser ni adalah make-up remover. Yang selalu kita gunakan untuk hilangkan mekap di muka tu. Make-up cleanser milk dari Ecowell ini mempunyai organic olive oil, yang mana sangat baik untuk kulit kita.


Inilah make-up cleanser tersebut. Kandungannya adalah sebanyak 30ml. Apa yang best, korang hanya perlu picit-picit je untuk guna. Tak perlu tuang atau goncang macam make-up remover yang aku selalu gunakan. 

Aku dah guna make-up cleanser milk Ecowell ni untuk remove mekap di muka dan hasilnya memang best tau! Berbeza dengan make-up remover yang aku selalu pakai, make-up cleanser dari Ecowell ni tidak meninggalkan kesan berminyak lepas kita guna. Tambahan pula, lepas pakai make-up cleanser ni aku dapat rasa muka jadi lebih lembut. Yang paling best sekali dah tentu sebab dia tak berminyak! I likeeeee!!!

Gambar di atas adalah testimoni menggunakan make-up cleanser milk Ecowell ke atas lipstick yang sengaja aku pakai kat tangan. Memang sangat bersih dan tak meninggalkan kesan kotoran langsung! Dia remove habis semua lipstick tu.


Gambar yg kesan warna merah tu by lipstick. Yang coklat sikit tu lepas remove bb stick. Dua-dua adalah remove dengan menggunakan make-up cleanser milk Ecowell. Memang bersih sangat tau!

Kebaikan make-up cleanser milk ecowell:
-tidak meninggalkan kesan berminyak.
-tidak melekit.
-tidak perlu goncang untuk sebatikan kandungan dalam botol.
-hanya picit-picit sahaja dan boleh disapu terus pada kapas. 
-menjadikan kulit lebih lembut walaupun hanya dengan menggunakan make-up cleanser.

MAKLUMAT PRODUK:

MAKE-UP CLEANSER MILK -30ml
Dengan organic olive oil
Brand: Ecowell
RM231.97

30-Day Application
Organic Facial Care Collection
ICEA-Certified Organic
Dermatologically Tested
Normal to Oily Skin
Eco-Friendly
Travel-Friendly Pack

Bagaimana nak dapatkan? Rujuk link-link di bawah :

SiteGiant​
http://www.nestore.biz/ecowell-anti-aging-facial-care-trial-set?manufacturer_id=25

Lazada​
http://www.lazada.com.my/ecowell/?searchredirect=ecowell​

Shopee
https://mall.shopee.com.my/item/?sid=7728479&iid=43432401

F​ace​b​ook​
https://www.facebook.com/ecowellorganics/

Memang best sangat make-up cleanser ni! Tak pernah jumpa yg best mcm ni. Selama ni aku pernah pakai yg biasa punya jaa. Memang meninggalkan kesan berminyak kat muka. Tak best langsung. Hahaha. Tapi dengan make-up cleanser milk ecowell ni tak berminyak langsung pun tau!

Recommended? Yes!

3 comments:

  1. ingakan makeup remover tu RM231 rupanya dia satu set eh haha terkejut tadi. cam best je.

    Erin Azmir

    ReplyDelete
  2. terima kasih sbb sudi join GA akak. akak dah masukkan link blog awak dalam bloglist. senang la untuk akak blogwalking :)

    ReplyDelete
  3. singgah sini :) nice entri

    jom join contest pandora by syahirah valiant :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/10/contest-saya-nak-pandora-untuk-yang.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...