Wednesday, 17 August 2016

Wahhh banyaknya komen!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Wahhh banyak komen! Hahahahaaa. Ecehhh. Ajet femes pulak Rrai ni. Korang tahu tak komen apa yg aku maksudkan ni? Baca entry INI terlebih dahulu. Sebanyak 474 [tolak tiga komen aku] telah dipublish. Dan ada 260 lagi belum publish. Hahahaha. 600 komen korang tinggal kt entry tu. Wahh. Daebak laa. Tak sangka betul aku GA ni mendapat komen yang sebegitu banyak. Sangkaan aku, 4-5 orang je yg join. Lepastuh aku ingat komen pun dalam seratus jee. Ni dah dekat 600 komen. Fuhhh. Penangan aloevera soothing gel ni hebat juga yaa. Semua pakat nak.

Actually aku ingat nak tamatkan hari ni. Tapi takdan nak kira semua komen tu by today or esok or lusa pun. Jadi aku decide GA tamat 25 Ogos. Nak bagi peluang kat mereka2 yang busy so sabtu ahad boleh laa pulun komen banyak2. 25hb aku tutup GA dan 26hb aku akan start kira komen siapa terbanyak. Mungkin ambik masa sikit laa sbb aku kena kira dua tiga kali. So nak umum pemenang lambat sikit yaa. Serius tak sangka korang sudi komen banyak2 utk menang aloevera tu. Terima kasih sangat2 sbb support GA ni. Terharu den. Sehubungan dengan itu, aku sedang berkira-kira untuk tambah hadiah saguhati. Sebab tak sangka GA ni ada sambutan. Hadiah saguhati bukan Aloevera Soothing Gel. Nama pun saguhati kan. So tak lah bombastik dari hadiah utama. Hahahaa. Yg penting bukan review, bukan bloglist dan bukan hadiah edit blog. Nanti baru aku beritahu.

Terima kasih kepada semua yang join dan terima kasih sebab sudi support/ tinggal komen banyak2 kat entry tu. Semoga urusan kalian dipermudahkan dan sentiasa dalam rahmat Allah.

Good Luck!




10 comments:

  1. singgah petang....
    Wow!banyaknyaaaaa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa.tak sangka banyak komen org tinggal. ingatkan takde sambutan. hehe

      Delete
  2. Mak oiii...bestnya kalau sehari dapat komen macam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. seronok berganda kak kalau sehari dpt komen banyak mcm tu...

      Delete
  3. Tengah berusaha tinggalkan komen lagi ini...

    ReplyDelete
  4. Tengah usaha tinggal komen siap kena tangkap kat google tanya kita ni robot ke n teka gambar hihihihihi

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.