ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

GA Tamat


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai. Di sini aku nak maklumkan bahawa GIVEAWAY yang aku anjurkan telah tamat. GA apa? Rujuk entry INI. Sebanyak 2142 komen telah diterima. Fuhhh. Banyak tu. Jadi, untuk cari siapakah gerangan yang komen paling banyak tu, korang kena la bersabar yaaa. Sebab aku kena kira lebih dari sekali. Komen korang pulak dua ribu lebih. Takut ada sebarang kesilapan, jadi aku kena bawak bertenang dan keep calm dalam mengira kesemua komen-komen tersebut. Hehehehe. So, pengumuman pemenang mungkin lambat sedikit okay. Kalau awal September boleh? Harap korang tak marah yeee. Aku kena kira betul2 ni tak boleh kira sambil layan lagu lah gamaknya hahahaha. Terima kasih kepada semua yang join. Serius tak sangka korang sudi join dan komen banyak2. Terima kasih k.





4 comments:

  1. hihihi~
    semoga tabah mengira ya ;)

    ReplyDelete
  2. Wah.. 2 ribu lebih ye komen..
    Kalau ada rezeki.. Alhamdulillah..
    Selamat mengira Rai..

    ReplyDelete
  3. woahhhh banyakk tu
    kire bebetul ye hihihi

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...