ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

FREEBIES Wallpaper For Your Phone [Palette Colour]

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Another freebies lagi. Hihi. Biasalah. Rrai kalau datang mood rajin dia menaip, satu hari 5 entry pun boleh. Kahkah. Ingat tak dulu aku pernah share wallpaper palette? Klik SINI untuk lihat. Tapi yang tu untuk laptop. Kali ni aku buatkan untuk korang untuk wallpaper handphone pulak. Aku bagi kosong dan ada beberapa yg dah edit. Korang boleh letak sendiri words apa korang suka atau nk letak bunga ke doodle ke apa kan. Terpulang. Kat bawah ni contoh bila dah buat wallpaper handphone. Aku mmg suka yang kosong kalau buat wallpaper. Sebab nampak warna dia lagi menyerlah. Hehee

SIZE 320x480





















































Banyak gila kan? Hahahh. Jangan rambang mata dengan warna pulak yaa. Eh rambang takpa. Jangan juling dah. Hehee. Nak guna silakan. Tapi komen dulu. STRICTLY NO RE-FREEBIES.

Taataa!






PERINGATAN: SILA RELOAD THIS PAGE SEKIRANYA TERDAPAT MANA2 GAMBAR/BACKGROUND YANG CRASHED/PECAH.

1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...