Follow Us @soratemplates

Saturday, 6 August 2016

FREEBIES Background Part 22 [pattern] triangle

ASALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Freebies lagi! Hihii. Jangan bosan k. Korang boleh tgk previous entry pun aku banyak share freebies background jugak. Nak guna silakan. Dilarang RE-FREEBIES amaran keras. Hahahaa. Utk background/freebies lain korang boleh usha kat SINI























2 comments:

  1. rajin buat freebies ye.. keep it up.. dilarang re freebies yer.. haha.. letak watermark la baru tak kena refreebies tu.. watermark yg clarity tu tahap 10% punya.. :D

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.