FREEBIES Background Part 21 [LOVE POLKA DOTS]

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Harini saya nak kasi uolsss freebies background love love polka dots ni. Comel tauuu kalau dah apply kat blog! Kalau siapa yg slalu berkunjung ke blog aku ni msti perasan dulu aku pakai background camni. Polka dots love love ni haa. Hahahaa. Kemain berlove love. Banyak kaler ni iolss bikin untuk uolss ni. Guna laa kalau sudi. Namun begitu anda dilarang sama sekali untuk RE-FREEBIES yaa. Amaran keras.

Lately mmg nak kasi pulun publish semua entry freebies. Asyik draft jaa. Sampai ke sudah jadi pekasam karang. So jangan marah yee kalau entry freebies aku je manjang keluar kt dashboard. Hihi







Freebies background lain klik SINI


PERINGATAN: SILA RELOAD THIS PAGE SEKIRANYA TERDAPAT MANA2 GAMBAR/BACKGROUND YANG CRASHED/PECAH.














3 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.