ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

FREEBIES Background Part 20 [Stripes]

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Another background lagi. Tapi kali ni colour combination dia rare sikit. Hehehhh. Cantik. Semua ni favourite kaler palette gua. NO RE-FREEBIES okay. Nak guna, guna je. Bawah ni contoh bila dah buat background. Pink dengan kaler peach. Hahaa. Aku suka kaler pink yang macam ni. Korang pulak?


See? Rare tak kombinasi warna aku guna? Kahkahhh.







Freebies background lain klik SINI


PERINGATAN: SILA RELOAD THIS PAGE SEKIRANYA TERDAPAT MANA2 GAMBAR/BACKGROUND YANG CRASHED/PECAH.


3 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...