FREEBIES Background Part 19 [Stripes]

ASSALAMUALAIKUM | SAAM SEJAHTERA

Nahh. Background stripes. Background camni aku suka guna buat background scroll bar sbb kalau guna yang jenis stripe bagi saya lawa hehehee. Sbb nnti nampak jelas scroll bar tu punya background. Tengok kat SINI untuk tutorial scroll bar background.

Nak copy url right click kat gambar yee. NO RE-FREEBIES. Gambar background maybe mcm tak nampak sgt so kat bawah ni aku tunjuk cemana rupa dia kalau dah guna buat background. Hihi



 





Freebies background lain klik SINI

PERINGATAN: SILA RELOAD THIS PAGE SEKIRANYA TERDAPAT MANA2 GAMBAR/BACKGROUND YANG CRASHED/PECAH.


1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.