ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Watch Online: Come Back Mister Full Episode (Korea Drama) with english subtitles


A man is worked to death, but he comes back to the living world in the attractive body of another man for a limited amount of time.

Lee Hae-Joon (Rain) is a perfect man with good looking appearance. He works as a section chief in the women’s apparel section at a department store. His body is actually possessed by the spirit of Kim Young-Soo (Kim In-Kwon) who was worked to death.

Hong Nan (Oh Yeon-Seo) is a beautiful woman, but her spirit is possessed by tough guy (Kim Su-Ro).

Shin Da-Hye (Lee Min-Jung) is a beautiful housewife, but her husband suddenly dies. She falls into a love triangle with Lee Hae-Joon and a promising store employee (Yoon Park).


Name: Come Back Mister

Original name: 돌아와요 아저씨

Director: Shin Yoon-Sub

Cast: Rain, Lee Min-Jung, Oh Yeon-Seo, Kim Su-Ro

Release year: 2016

Country: Korean

Subtitles: English

Genre: Comedy, Romance



[CLICK]


My favourite k-drama! Serius sangat-sangat best! Kelakar gilaa cerita ni. Rain serius kelakar dalam cerita ni tau. Hong Nan dgn Hae Joon ni masing2 ada cerita masing2. Kalau nk diikutkan dieorg bukan mcm hero heroin pun sbb dieorg tak bercinta pun. Hahahaa. Fizikal je perempuan, tapi Hong Nan ni lelaki sebenarnya. Dia dah mati. Tapi dia kembali ke dunia sbb dia ada hal yg tak settle. Sama jgk mcm Hae Joo (Rain). Tap Hae Joo tu mmg lelaki. Jalan cerita dia terpesong sikit sbb yelaa manada org dah mati boleh balik ke dunia semula pakai badan org lain kan.





Hae Joo dgn Hong Nan ni kalau diikutkan lelaki dengan lelaki. So mmg kelakar habis ah kalau tgk Si Hong Nan ni jadi perempuan. Hahahaa.

Korang dah tgk?








2 comments:

  1. ok nak dunlud mlm ni jgk hahahaha thanks rrai <3

    ReplyDelete
  2. I already watched it! Seriously so funny haha especially si Hong Nan lah. But I think the ending is quite sad Y_Y

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...