ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

TAMAT sudah SEGMEN: REVIEW WITH BAJUWARNACOKLAT


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Tamat sudah SEGMEN: REVIEW WITH BAJUWARNACOKLAT pada 3/7/2016 iaitu semalam. Senarai peserta telah pun di update dan utk lebih mudah korang boleh rujuk nombor di bawah. Total peserta ada 39 orang kesemuanya. Sila maklumkan kalau ada nama tercicir yaa. Aku rasa semua dah selamat disenaraikan sbb aku dah double check. Macam yang dijanjikan, bilangan pemenang yang akan aku review adalah 7 orang. Aku akan divide kepada dua group. Group I dan group II. Group I nnti ada 4 orang saya review. Manakala group II ada 3 orang saya review. Nak tau sapa 7 orang yang bertuah tu? Hehee. Tunggu yaa. In Shaa Allah esok saya umumkan. Btw jangan terkezutttt pulak tgk blog aku gini rupa. Header takdak. Footer kosong. Hahahaha. Aku sedang dalam pembikinan utk baju raya blog ni. Tapi simple jaa takde banyak beza sgt pun dgn design sebelum ni. Aku tatau kenapa tp aku rasa background camni ala-ala mood raya gituu kahkah. Header nnti I tengah tunggu doodle yg I tempah siap. Kalau siap sebelum raya, dapat laa guna. Kalau tak nnti aku bikin header simple jaa.
  1. http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  2. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  3. http://www.aimisyahirah.com/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  4. https://belogs.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  5. http://gadeez-dec.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  6. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.sg/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  7. http://www.vetovirago.com/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  8. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  9. http://misskitty12.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  10. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  11. https://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  12. http://sotskirt.blogspot.com/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat-3.html
  13. https://pandapandaibercakap.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  14. http://www.ceritaejoy.com/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  15. http://bicaragadisbiasa.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  16. http://ichazainifidelis.blogspot.my/2016/06/segmenreview-with-bajuwarnacoklat-tamat.html
  17. http://theathra.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  18. http://frrhnd.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  19. http://selfieyourstory.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  20. http://messarah.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  21. http://tyrasahaja.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  22. http://sayasukala.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  23. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  24. http://yangbaik.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  25. http://arbainanurdin.blogspot.com/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  26. http://farahsanusi.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  27. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  28. http://dielacraft.blogspot.my/2016/06/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  29. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/07/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  30. http://cahayakukasih.blogspot.com/2016/07/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  31. http://leeyawner.blogspot.my/2016/07/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  32. http://www.syahidahfadilah.com/2016/07/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  33. https://daanbi.blogspot.my/2016/07/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  34. http://nurnabla.blogspot.my/2016/07/segmen-review-by-bajuwarnacoklatcom.html
  35. http://www.naniena.com/2016/07/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  36. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  37. http://www.sayidahnapisah.com/2016/07/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  38. http://akhalilah.blogspot.my/2016/07/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html
  39. http://tomodachilavendra.blogspot.com/2016/07/segmen-review-with-bajuwarnacoklat.html



Btw tempahan edit blog masih dibuka. Berminat boleh wassap saya di 019-6373924.
Tataaa!



1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...