ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

PICTURE FOR HEADER PART 5 #MOLANG

 ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

This one nama dia Molang kan? Hahahh. Aku tau pun sbb ada theme hp nama Molang then ada cartoon ni dan lepastuh teringat aku macam pernah download gambar cartoon ni kat devianart. Maka baru tu la aku tahu nama dia Molang. Molang ok la. Jangan Malang. Hehe. All pictures are not my artworks. Kredit to devianart. Nak guna silakan yaa.





TEMPAHAN EDIT BLOG KLIK SINI



No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...