ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

FREEBIES: Older & New Icon [arrow] cute version


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Nahh. Sepertimana yg telah dijanjikan dalam entry sebelum ni. Ni arrow untuk older dengan newer icon. Comel sangat sangat! All these pictures credit to the owner. Cara nak dapatkan url dia senang je korang right click pastu copy image address.

Untuk home icon pulak boleh tengok kat SINI
Icon lain? Tengok kat SINI



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
 



 


 


 
 
 
 
 
 
 
 



      
     
  
  

image




PERINGATAN: SILA RELOAD THIS PAGE SEKIRANYA TERDAPAT MANA2 GAMBAR/BACKGROUND YANG CRASHED/PECAH.

3 comments:

  1. wah , tpi cantik lg kak rrai punye 😅 👉👈

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee. Nanti sy buatkan yg mcm sy punya pulak yaa :D

      Delete
  2. Anis tag rrai http://akhalilah.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    jemput join :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...