Follow Us @soratemplates

Sunday, 31 July 2016

FREEBIES: Home Icon [cute version]


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Haiiiii. Ni icon untuk home. Serius comel sangat sangat. I gather them together here so nanti kalau aku sendiri nak guna senang. Heheh. Untuk arrow dia pulak [newer and older] nanti aku share satgi. All these pictures credit to the owner. Aku tau mesti ada antara korang yang tercari-cari icon untuk home yang camni. Dulu aku pun tercari-cari jugak. Tp org yg aku tanya tu taknak share. Sodihhhhh. Hahahaa. Sudahnya aku cari sendiri. Bersepah je rupanya. Org re-share pun ramai.

Macam mana nak dapatkan url? Right click dan copy image address.


    


                


   




   

   


 



 


 

 
   
 

 


 

 

  

 











PERINGATAN: SILA RELOAD THIS PAGE SEKIRANYA TERDAPAT MANA2 GAMBAR/BACKGROUND YANG CRASHED/PECAH.

No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.