ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

FREEBIES: Gambar Home, Newer, Older Part 3

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai hai. Nah freebies lagi. Harap korang jangan bosan lah ye datang blog aku sbb aku asyik nak update freebies ajeee lately hahahaaa. Actually kebanyakannya mmg dah draft. Tu yg bila publish jadi berderet-deret. Nak bertangguh publish karang tertangguh terus pulak. Tp yg kat bawah ni aku baru buat. Ala-ala macam aku punya gambar home,older dan newer. Kalau nak guna, silakan. Cuma anda dilarang sama sekali untuk re-freebies ok. NO NO.








PERINGATAN: SILA RELOAD THIS PAGE SEKIRANYA TERDAPAT MANA2 GAMBAR/BACKGROUND YANG CRASHED/PECAH.


1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...