Tempahan Edit Blog: Kak Farrah Nadia

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Got another tempahan from the sweetest Kak Farrah. Tq kak! Sebelum ni pun beliau guna perkhidmatan edit blog dari saya. Terima kasih sebab bagi kepercayaan kat kite! Hehee. Utk theme kali ni Kak Farrah nak kaler mint and peach. And know what, aku salah tafsir warna peach. Lol. I thought kaler peach tu mcm kaler beige yang krim krim tu. Hahahaa. Rupanya kaler peach ni macam kombinasi warna pink dengan orange. Lawa gak kaler peach ni. Kalau buat baju kompem lawa. Sebab takut salah, aku mintak kak farrah kasi kod warna. Hahahaha. *sorry kak* Risau den kalau kaler den pilih tak menapati citarasa customer deh.

Akhirnya dapatlah hasil sepertimana di bawah. Alhamdulillah. Kak Farrah berpuas hati and I already apply the template on her blog. Jemput singgah dan follow sekali yaa.



Watermark:



Tempahan edit blog masih dibuka. Kalau berminat boleh baca dan tgk portfolio kat SINI yaa. Taataa!

3 comments:

  1. seperti biasa hasil yang sangat cantik..alhamdulillah bakat kurniaan Allah untuk Rrai..moga terus success ya adik :)

    ReplyDelete
  2. lawanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.