Tak kisah tengok ulang-ulang


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Siapa sini peminat Running Man? Tepuk tangan sikit! Hihiii. I am one of the running man fans. Seriously, dulu langsung tak minat. Bila kawan aku dtg lepak naik bilik masa kt kolej, dieorg ajak tgk running man and I was like, Ohmygod cerita lain boleh je kan? Asal nak running man? Shasha and Fiza lah orang yang minat sangat2 tgk running man ni masa mula-mula. Lepas tuh aku pun terjebak sama. Yelaa aku curious jugak apa benda laa yg depa ni dok gelak gelak tak ingat dunia. Running man je kot.

Sekali bila aku dah tengok, nah kau. Addicted. Sampai aku boleh gelak berkali2 even episod tu aku dah ulang banyak kali. Hahaaha. Kalau cerita lain aku tak kuasa nak tengok ulang-ulang. Tapi kalau running man, tarak hal bro, sepuluh kali pun takpe.


Mula-mula dulu aku minat Haha. Sbb aku rasa dia ni kelakar gila kot. Part dia buat muka tu yang tak tahan kwang soo pun kalah hahahaha.


Tapi dah lama-lama I is suka pulak dekat Kim Jong Kook. Ini baru lah definisi sado. Kahkahhhh. Tapi tu lah. Cerewet pulak bab makan. Cancel nak jadikan calon suami. Hahaha


Kalau Gary dengan Jihyo org panggil Monday Couple. Tapi kalau Jong Kook dgn Jihyo org panggil Spartace. Cute gila kalau Jihyo dengan Jong Kook. Pernah laa jugak stalk fan ig spartace ni, amboi macam-macam jumpa. Sampaikan aku boleh terfikir Jong Kook dengan Jihyo ni ada apa-apa ke hahahaha. Fan~~~ 


Aku punya minat tu minat biasa-biasa jaaa. Takde laa obses sangat sampai tahu bila hari jadi dieorg ke atau bila dia debut atau sapa nama anak Sukjin. Ada ke peminat yg tahu semua benda mcm gitu sekali? Aku rasa mesti lah ada. Kalau stress ke bosan ke, mmg running man lah yang ku hadap. Tak kesah la samada ulang tgk atau episod baru. Mostly aku suka download. Sbb aku suka kumpul episod2 running man ni dalam hard disk. Korang minat sapa dalam running man? Haraplah one day the'll invite 4th impact dalam show tu. Dulu 4th Impact pernah masuk pertandingan nyanyi kat Korea tp guna nama MICA. Kompem aku menangis masa tgk tu sbb aku minat gila 4th Impact. Hahahaa.

Sikit lagi nak berbuka ni. Tataaa everyone!
Selamat berbuka :)


11 comments:

  1. I love Runningman too. Suka tengok gelagat dorang terutama sekali Kwang Soo. Suka Spartace jugak sebab Jong Kook dgn Ji Hyo sweet sangat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kwang so kelakar sgt. Ada je benda kelakar dia nak buat even semua org tgh serius. Hahahaha

      Delete
  2. Suka suka! Paling suka Kwang Soo walaupun dia orang yang suka aniaya orang. Hehe. Running man best! Lagi best kalau guest artist pun best. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah. Kalau artis best, mesti episod tu jadi best sangat. Tp kalau artis guest dia hambar dan tak kelakar pun ahli running man dah cukup utk buat kelakar hahahaha

      Delete
  3. Sama sama! Mcm ain start tgok RM masa 2013 tak salah. tu pun sebab masuk diploma lpastu duduk sebilik dgn kaki korea. terus melekat sampai skrg. 1 episod pun tak pernah miss! The latest one 305 best gila! mggu ni punya. rrai tgok dah ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rrai tak tgk lagi. Sbb download asyik failed je line kelaut hahahahaa. Wahhh yakaa ain tak sabar nk tgk!

      Delete
  4. yup..running man mmg buat kita gelak pecah perut..

    episod bru lum tgk lg ni..ehehe

    ReplyDelete
  5. Zety awal awal2 RM suka la tengok.. Every episodes mst tgok n download n simpan ..But since 2014 da mcm kurang..pilih oilih episod je..sbb rasa RM dah kurang lawak..but few yg latest ni mcm best sket..huhu but xtgok lagi..hahah

    ReplyDelete
  6. singgah sini kejap hehe minat jua dengan RM. dari ep 1 smpai yg latest ni ep 304 simpan dalam harddisk hehe kalau boring boleh tengok balik ep yang lama2

    ReplyDelete
  7. rm mmang femes kat U dulu..sume org layan...tp saya x layan..
    x tau lar kenapa..nak ckp x best..klau x best knapae rmai layan kan..
    perhaps...saya x suka yg cliche..x suka tengok benda org yg dah rmai tngok..hahaha..

    ReplyDelete
  8. Lama tak tengok RM nie.. Asyik layan return of Superman je..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.