Friday, 3 June 2016

Senarai Pemenang Giveaway Spicy Ramen Challenge by Bajuwarnacoklat & Sponsor


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Tamat sudah giveaway yang aku anjurkan dari 12/5 sehingga 2/6. Jutaan terima kasih kepada semua yang join dan juga kepada para sponsor yang baik hati sponsor hadiah untuk pemenang. Semoga kalian dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan oleh Allah SWT. Allah je mampu balas jasa baik kesemua para sponsor ni. Okay. Now saya nak umumkan siapakah gerangan 11 pemenang yang dicari-cari untuk dapat satu spicy ramen korea ni. Jenggg jenggg jengggg hehehehe. Keputusan adalah melalui random.org yaa. Keputusan adalah muktamad.


PEMENANG PERTAMA: NOMBOR GILIRAN 37
PEMENANG KEDUA: NOMBOR GILIRAN 31


PEMENANG KETIGA: NOMBOR GILIRAN 18
PEMENANG KEEMPAT: NOMBOR GILIRAN 41


PEMENANG KELIMA: NOMBOR GILIRAN 30
PEMENANG KEENAM: NOMBOR GILIRAN 42


PEMENANG KETUJUH: NOMBOR GILIRAN 7
PEMENANG KELAPAN: NOMBOR GILIRAN 26


PEMENANG KESEMBILAN: NOMBOR GILIRAN 46
PEMENANG KESEPULUH: NOMBOR GILIRAN 24


PEMENANG KESEBELAS: NOMBOR GILIRAN 3

Semak nombor giliran anda di SINI

Rajin kan aku screenshot satu2 hahaha. Actually dalam pukul 12 lebih malam tadi dah screenshot dah tapi disebabkan malas nak crop bagai aku pun malas nak proceed entry heeheh. Nak tulis jee nombor tanpa screenshot karang takut korang tak caya pulak aku pakai random.

So. Kepada para pemenang, sila emailkan butiran diri anda untuk pengeposan hadiah di

nurraihanahjalil@gmail.com

dengan tajuk: PEMENANG GIVEAWAY SPICY RAMEN
Dan berikan details di bawah dalam email tersebut:

NAMA:
URL PENYERTAAN:
NOMBOR GILIRAN:
ALAMAT:
NO. HP:

Saya hanya terima details untuk pengeposan hadiah di email tersebut sahaja okay. Tolong jangan email di alamat email selain yang tertera di atas dan jangan bagi details melalui whatsapp atau mesej. Sebab sy tak terima.

Pemenang sila bagi details details sebelum 12/6/2016.
Pada 13/6/2016 saya akan cari pemenang baru sekiranya ada yang tidak beri details dalam tempoh yang telah ditetapkan. Pengeposan adalah pada hari Isnin 6/6/2016 ni ok. So kalau nak pos cepat, sila kasi details cepat. Kalau tak,sila tunggu next postage.

Tahniah kepada para pemenang! Kepada yang tak berjaya, jangan sedih sedih tauu InShaaAllah next time rezeki anda pulak. Doakan saya dimurahkan rezeki dan InShaaAllah akan datang kalau ada rezeki lebih sikit saya kongsi dengan kawan-kawan di blog ni! Mana tahu sy boleh kasi hadiah lagi best ke kan hehehehe. Jadi sila lah doakan pemilik blog ini dilimpahkan rezeki melimpah ruah oleh Allah SWT. Teringin nak kasi uolss hadiah best best. Hope lah on day yee.

Assalamualaikum :)




12 comments:

  1. congrats to all the winners! :DD

    ReplyDelete
  2. Tak ada rezeki nak makan ramee free..hehe
    Tahniah semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. alaa tak menang. haha.congrats pada siapa yang menang :D

    ReplyDelete
  4. Alaa, takde rezeki. Pape pun tahniah pada pemenang :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tersenarai sebagai pemenang. Ada rezeki nak makan. Btw, done email details pada Rrai. ^_^

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. thanks kak rrai :)) no 18 datang sini ^^

    ReplyDelete
  7. congrats to all winners wuhuw!!!! #hidupramensedap nyumsss

    ReplyDelete
  8. alahaiiiii sipi je lagi uhuksssss, x dpt nak sahur ala korea ekeke, btw tahniah kengkawang

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang dan semua yg join :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.