Follow Us @soratemplates

Thursday, 16 June 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

(klik banner di atas untuk lihat promosi raya dari NILE)

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Jualan Raya Meletop dari NILE uolsss! Nak nak dekat raya ni mesti korang tercari-cari mana nak beli handbag, kasut dsb utk raya kan. Maklumlah, raya kan 30 hari. Kalau boleh nak beli 30 baju raya muahahaha. *gurau* Time raya nanti mesti banyak nak pergi open house dan event raya.  Itu belum termasuk nak pergi rumah makcik pakcik kawan karib kawan suami kawan sekerja dan jiran jiran tetangga. Amboii. Banyaknya. Hehee. Taktau mana nak beli handbag cantik dengan harga murah? Taktau kat mana nak cari kasut raya comel comel tapi harga berpatutan? Dont worry! Kat NILE ada!

Malahan, free delivery untuk pembelian minimum RM48. Nile ni bukan website scam yaa. Ramai dah orang membeli belah kat NILE. Those yang takut-takut nak beli barang online, jangan takut nak membeli di NILE. Blogger Kak Lyssa pun pernah beli kat sana. Blogger Kak Namee pun pernah jugak tau! And ramai lagi lah. Harga-harga barang yang dijual kat NILE memang serius sangat-sangat berpatutan tau. Mmg student price betul lah. Nak apa? Baju? Kasut? Wedges? Handbag? Purse? Wallet? Semua ada! Harga pun best-best belaka.

So. Here now I want to list down 5 items yang aku nak sangat-sangat daripada Jualan Raya Meletop 2016 daripada NILE. Dan semestinya barang-barang ni semua aku nak pakai masa raya! Dah nama pun Jualan Raya Meletop kan? So semestinya aku ambil kira faktor raya dalam memilih items apa yang aku nak. Hehee. Aku nampak jugak ada Baby Romper. Baby romper tu sangat sangatlah comel weyh! Murah pulak tu. Nak je masukkan dalam list. Tapi enggak punya anak lagi dong. Nikahnya pun belum. Nanti ada anak sure aku nak beli baby romper kat NILE. Jadi anak aku semestinya kelihatan segak bergaya dan tampan belaka bukan sahaja pada hari raya, tapi hari-hari. (Even masa dia belum mandi pagi kehkehhh)

So. Ini 5 items yang saya nak sangat-sangat!

JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 16/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

JLM2016 Sales price: RM33.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

JLM2016 Sales price: RM24.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 360 units only

JLM2016 Sales price: RM16.90
Date: 27/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only

JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only




Why bag semuanya? Here the reasons. Satu. Aku takde banyak handbag. Dua. Bag kat NILE semua cantik-cantik. Tiga. Time raya aku memerlukan bag untuk isi beg duit (nak mintak duit raya), nak isi botol air (takut haus masa raya rumah orang, kalau air dalam jag dah habis aku malu nak mintak dia bancuh lagi jadi aku kena laa bawak air dalam bag), nak isi bag makeup (sebab takut mekap aku cair masa dah tengahari jadi aku kena pakai bedak lima inci nak cover parasit di muka), nak isi tissue (benda wajib bawak sbb nanti muka berminyak ke berpeluh ke senang nak lap, plus mana tau kuah rendang jatuh atas baju ayooyooo mintak mintak laa jangan terjadi), nak isi monopod (sebab nak ambik gambar selfie dan welfie dengan sanak saudara), nak isi losyen (ni benda wajib sekali sbb aku mmg ada fenomena tangan kering sampai nnti aku rasa macam tangan aku takde kulit jee semua benda pegang nak jatuh *hiperbola*) and also nak isi jajan. 

Banyak kan? Ini kalau ada anak, lagi laa nak isi pampers anak, baju sparepart anak, mainan anak dsb hahahahaaa. Jadi handbag adalah benda penting k. Aku pilih empat handbag dan satu traveler backpack. Nanti raya pertama pakai bag lain, raya kedua pakai bag lain. Raya ketiga dan keempat pun bag lain. Nanti raya kelima pakai balik bag masa raya pertama tu kuiiikuiii pandai tak aku.  Handbag nak pakai masa raya. Traveler backpack nak pakai masa dah habis raya. Kuiiikuiii. Senang nak angkut kuih raya p balik tempat belajar nanti. Jadi a traveler backpack is a must. Winkk wink

Jadi, marilah kita sama-sama memeriahkan raya giveaway daripada NILE ni! Tarikh tamat: 30/06/2016 , 11.59 pm


Good luck for me and all participants! 


4 comments:

  1. good luck

    saya datang Blogwaking blog awak bertuah dalam list blogwaking saya untuk hari ini jemput singgah blog saya jugak ya.. http://cikash.blogspot.com/2016/06/jom-blogwalking-12.html

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya yer..

    Blogwalking sini, jom baca article seo ini

    Tip SEO Cara Mudah Bina Tajuk site...

    ReplyDelete
  3. saya join...

    http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.