Follow Us @soratemplates

Tuesday, 14 June 2016

Pemenang Giveaway Nurfuzie & THE BABY STORE - Malaysia Baby Online Shop


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Haiiii. Dah baca entry dari Cik En tentang pengumuman pemenang giveaway beliau? Jom baca kat SINI cepat. Total pemenang 10 orang semua sekali. Dan tak sangka saya salah seorang dari pemenang tersebut hehehehe. Alhamdulillah. Tapi aku menang Head Rest Massage jaaa. Tak menang kategori wang tunai pun. But still I'm super lucky right sbb tak sangka menang. Yang klakanya aku taktau Head Rest Massage tu apa malah siap google lagi lol. Still tak dpt imagine lagi. Dia cam bantal bentuk U tu kaa? Hahaha. Kita tunggu jaa la hadiah sampai rumah nnti kita tgk rupa dia cemana yaa. Korang tahu? Kalau tahu meh kabo kan.

Tahniah kepada semua pemenang!

Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama

Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua

Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga

Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)

2 comments:

  1. tahniah2.. sbb de coret2 selain html copy paste tu.. hihiihih

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.