Sunday, 5 June 2016

New Floral Theme For Blog


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

New floral theme; untuk baju baru blog sempena puasa ni hihii. Design template before this, ada cawan dekat header, ada buah cherry dekat footer lah. Risau aku bukak belog karang datang gian nak minum kopi pulak hahahaha. Ni tema baru ada bunga-bunga, takkan lah nak makan bunga pulak kan. Sangat simple je. Aku ubah ubah tak sampai satu hari. Simple is better tak gittew? Hehee.

Kat sidebar aku dah letak niat puasa. Sesapa lupa niat tu boleh laa rujuk situ hehehe. Selamat berpuasa uolsss. Jangan ngelat masa bulan ramadhan ok.

Tataaa!




10 comments:

  1. lawanya theme baru kak rrai ^^

    ReplyDelete
  2. cantik.. ade hover2 kt sidebar, hehe

    ReplyDelete
  3. Rjinnya tukarkn bu blog selalu, cantik2. Selamt berpuasa Rrai :) Maaf kalau ada salah silp

    ReplyDelete
  4. Cantiknya blog awak, Rrai. Geram tengok. Hehe

    ReplyDelete
  5. salam cantik rrai :) kemas je.

    Ramadhan Kareem,
    Maaf jugak segala salah silap,
    moga memperoleh keberkatan ramadhan Aamiin.

    ReplyDelete
  6. nice! sedap je tengok...macam kaler air bandung hheheheh...

    ReplyDelete
  7. wahhhh cnteknyaaa template bunga2 ni, suka sangat :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.