Wednesday, 15 June 2016

Hadiah dari Giveaway SHAMIERA OSMENT dah sampai!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Yeayyy! Got another hadiah giveaway lagi! Alhamdulillah. Me lately when I won a giveaway aku 50-50 rasa barang tu akan sampai rumah atau tak. Bukan apa, muak dengan blogger penipu yang buat GA tapi sebenarnya dia batak follower jaa suruh follow insta laa twitter laa blog laa tupp tupp sebulan dua tiga empat bulan langsung haprak habuk pun takde sampai hahahahaa. Bukan satu kali ok I kena. Banyak kali. Risiko bila join GA kut. Nasib lah Iols baik. Takde canang canang nama yang menipu tu hehehe.

Korang ada join giveaway ni? Klik SINI kalau nak tengok entry giveaway tu. Seriously tak sangka aku menang hadiah utama iaitu a new brand Kipling's Pouch bag! I got colour turquiose. Comel sangat! Plus, dapat monkey keychain sekali.



Thankyou Kak Shamiera Othman! Semoga dimurahkan rezeki dan berjaya dalam dunia blog. I love this gift. Thanks again!




7 comments:

  1. Hahaha samalah kita Rrai. Kalau menang barang2 ni pejam mata ja sbb malas nak tggu. Kalau tunggu tak smpai sakit pulak hati kita. Aipp Rrai kita mmg baik. Btw congrats dear :)

    ReplyDelete
  2. wah bestnye menang GA. rezeki bulan ramadhan :)

    ReplyDelete
  3. tahniahhhπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

    ReplyDelete
  4. saya xdpt lagi la...sedihnyeeee

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.