ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Giveaway tamat pukul 12 malam. Cepat join!!



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Haiii uols! Nak ingatkan korang yang giveaway spicy ramen challenge akan tamat pada pukul 12 tengah malam ni! Lepas pukul 12 tengah malam, I will announce the winner of the giveaway! In Shaa Allah kalau pukul 12 tu aku tak tidur lagi, aku akan proceed random.org utk cari pemenang. Kalau tak, In Shaa Allah esok aku umum pemenang yaa. Aku tau mesti korang tak sabar nak tau sape menang kan hehehehee. Btw, 11 pemenang tau dicari. So doa-doalah korang antara 11 orang yang bertuah tu. Kalau belum join, klik SINI untuk join. Semak senarai peserta dan lucky number anda kat SINI. Taataa!




4 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...